Terapi rehabilitasi siklus sawise SARM

Terapi rehabilitasi siklus sawise SARM

SARMs bisa uga dianggep suplemen sing cukup anyar ing donya binaraga, nanging nyatane, wis ditliti kanggo panggunaan potensial ing kahanan kayata penyakit mbuwang otot kanggo sawetara wektu.

Akeh atlit sing nggunakake riset iki lan nggunakake kanggo nambah kinerja utawa nambah fisik kanggo nambah kinerja ing lingkungan sing kompetitif. SARMs suplemen bisa nemokake papan ing bangunan otot utawa program pembakaran lemak, lan asile bisa dadi luwih dramatis yen digabungake kanthi bener.

Kanggo pemulihan saka steroid anabolik utawa prohormone sepeda; Pit; ontel, wis dadi populer digunakake SARMs. Mbantu ngerti apa sing kedadeyan ing awak manungsa sawise mandap siklus steroid kanggo ngerti sebabe.

Ngakhiri siklus SARM

njupuk suplemen dhukungan siklus, yaiku steroid utawa prohormone, nyuda produksi hormon alami awak. Awak ndeteksi kelimpahan androgen lan ngirim sinyal menyang hypothalamus kanggo nyuda pelepasan gonadorelin. Pangurangan iki nyebabake nyuda produksi hormon luteinizing lan hormon stimulasi folikel dening kelenjar pituitary. Nyuda, sabanjure, mungkasi produksi testosteron ing sel Leydig ing testis; iki diarani umpan balik negatif. Iku sebab sing nyoba atrofi utawa nyuda ukuran sajrone a Siklus SARM.

Tujuan terapi restoratif yaiku kanggo normalake normal hormon ngasilake awak ing awak kanthi cepet lan menehi sinyal awak supaya bisa ngasilake produksi testosteron.

Senyawa sing paling umum lan efektif sing digunakake kanggo tujuan iki yaiku sitoks tamoxifen lan sitom clomiphene.

Tamoxifen lan Clomid digunakake sanalika sawise a siklus SARM supaya awak bali menyang level hormon normal kanthi cepet. Nanging, sanajan nggunakake Tamoxifen lan Clomid, isih ana sawetara wektu tundha kanggo bali saka tingkat hormon normal. Sajrone periode kasebut, kerugian sing paling penting kanggo massa otot lan kekuwatan diamati.

Panganggone Ostarine ing terapi panggantos

Panganggone Ostarine ing terapi panggantos

Ostarine kanthi ikatan reseptor androgen ing otot lan balung; terus ngaktifake reseptor androgen, nalika Tamoxifen lan Clomid normalake produksi testosteron alami.

Minangka asil aktifitas otot ing otot iki, minimalake ngilangi massa otot lan kekuwatan sajrone periode pemulihan. Umume pangguna malah nglaporake paningkatan kekuwatan liwat asil sing dipikolehi sajrone siklus steroid.

  • Konsumsi panganan. Kalori minangka faktor penting liyane sajrone pemulihan. Sistem endokrin, sawise siklus, ora bisa dienggo kanthi optimal. Awak nyoba kanggo homeostasis, lan sawise a siklus SARM, asring ana ing negara sing saya tambah, ora biasa, jumlah massa. Asupan kalori kudu padha utawa malah luwih akeh tinimbang siklus kanggo njaga massa iki (utamane yen ora ana lingkungan hormonal sing optimal).

Sanajan ngerti iki, sawetara pangguna ora ragu-ragu nggunakake kalori kasebut nalika mandheg siklus steroid amarga risiko nambah lemak awak.

Efek anabolik lan metabolisme saka Ostarine bakal ngidini pangguna njaga asupan kalori sajrone terapi rehabilitasi tanpa nambah lemak.

Iki angel banget kanggo njaga lan njaga bobot awak sing wis saya akeh (mesthi ana sawetara kelangan banyu lan glikogen sawise a Siklus SARM); nambah kalori bakal menehi awak wektu tambahan kanggo njaluk digunakake kanggo volume otot anyar.

Kekuwatan dijaga utawa malah saya tambah; yaiku, ora bakal kelangan massa otot, lan sanajan kena nambah sithik, bisa uga ana.

Ostarine dirumusake kanggo minimalake supresi level testosteron sing diproduksi dening awak. Mula, Tamoxifen lan Clomid bakal nuwuhake tingkat testosteron alami dadi normal, lan Ostarine bakal ngaktifake reseptor androgen.

Kepiye cara nggunakake Ostarine kanggo suplemen suplemen siklus?

Protokol dosis sing paling umum yaiku dosis lengkap ing wiwitan panggunaan lan banjur nutup dosis kanggo sisa periode pemulihan. Protokol dosis khas kalebu 25 mg sajrone 4-5 minggu. Amarga umur setengah Ostarine udakara 24 jam, obat kasebut mung kudu sedina sedina.

Wiwit efek saka Tamoxifen lan Clomid ora katon langsung, Ostarine bakal nyedhiyakake reseptor androgen sing luwih gedhe ing jaringan otot yen ora ana hormon endogen. Sanajan njupuk Tamoxifen lan Clomid, 25 mg Ostarine sajrone periode pemulihan bakal menehi sampeyan mupangate agonisme reseptor androgen, meh ora bisa ditindhes testosteron. Akeh pangguna ngobrol babagan mupangat kanggo nambah obat sajrone 5-8 minggu.

Mula, nggunakake Ostarine, tanpa efek androgenik, minangka pilihan sing paling apik kanggo njaga lan nambah massa otot lan kinerja sawise Siklus SARM.

Napa Nggabungake SARM?

Napa Nggabungake SARM?

Ana sawetara alasan kenapa sampeyan pengin numpuk SARM. Yen sampeyan pamula, luwih becik miwiti karo wong siji SARM kanggo netepke carane nanggapi awak lan nemtokake sifat produk sing sampeyan seneng (utawa ora disenengi).

The Siklus SARM minangka cara logis kanggo nambah efektifitas olahraga. Sampeyan bisa entuk bathi saka rong wong sing kapisah SARMs. Contone, sing penting yaiku nutrisi sing cocog kanggo pembakaran lemak, dene sing liyane bisa uga luwih cepet.

Tumpukan uga tegese sampeyan bisa nggunakake dosis sing luwih murah kanggo a siklus SARM, nyuda resiko saka efek sisih saka dosis tinggi senyawa tunggal; iki pancen bener yen sampeyan nggunakake sing dudu hormonal Kardarin utawa MK-677.

Siklus SARM sing paling apik sing kudu ditindakake?

  • Ostarine (MK-2866) (paling SARM umume). Ostarine duwe riset manungsa sing paling akeh kanggo kabeh SARM. Iki pancen serbaguna kanggo ngobong lemak lan akeh, lan efek sisih dosis sing entheng nganti entheng nalika digunakake kanthi wicaksana. Yen sampeyan durung nate nggunakake SARM sadurunge, iki bakal dadi pilihan pertama sampeyan.
  • Andarin (S-4) (pilihan sing paling apik kanggo wanita). Andarin lumayan entheng SARM lan minangka salah sawijining pilihan paling apik kanggo wanita. Uga dikenal minangka S4, bisa mbantu nambah massa otot lan recomposition awak.
  • Ligandrol (LGD-4033) (apik kanggo nambah bobot). Ligandrol dipercaya 11 kali luwih kuat tinimbang Ostarine, ngewangi sampeyan entuk massa otot lan volume kanthi sawetara wektu. Langkah sing cocog kanggo wong sing akeh bulking.
  • Radarin (RAD-140). Radarine, utawa Testolone, minangka salah sawijining SARM sing paling populer. Iki disenengi banget kanggo mupangat kanggo kinerja, pemulihan, lan nambah otot. Radarine bisa digunakake kanthi mandhiri kanggo sing pertama sepeda; Pit; ontel utawa dilipat karo liyane SARMs.
  • YK-11 (SARM paling kuat). Yen sampeyan wis nggunakake SARMs sawetara wektu lan nyoba karo opsi ing ndhuwur lan tumpukan, banjur YK-11 ngatasi kesenjangan SARMs lan prohormones. SARM sing kuat mesthi nggunakake dhukungan siklus lengkap lan supaya wektu panggunaan bisa digawe cekak.
  • Ibutamoren (MK-677). Ibutamoren duweni efek nambahi napsu sing kuat lan bisa mbantu turu lan pulih saka nambah hormon pertumbuhan. Cocog kanggo tumpukan kanggo nambah bobot.
  • Kardarin (GW501516). Cardarin bisa ngliwati jalur PPAR kanggo nambah ketahanan, ningkatake profil lipid sing sehat, lan ndhukung ngilangi lemak.

Terapi siklus kirim sawise siklus SARM

Terapi siklus kirim sawise siklus SARM

Terapi post-cycle sawise nggunakake SARM beda-beda gumantung saka SARMs bekas, dosis, lan dawa siklus. Nanging, umume, sampeyan bisa ngrampungake terapi post-cycle nggunakake suplemen over-the-counter amarga sifat SARM sing selektif, tegese efek sisih kurang cenderung lan bisa uga kurang parah nalika kedadeyan.

Sampeyan kudu duwe testosteron sing kuat kanggo mbantu awak bisa ngasilake produksi testosteron endogen lan mulihake level testosteron alami sing sehat. Nyandhet testosteron bisa uga mbebayani kanthi tambahan hormon, dadi tanpa tes getih kanggo ngonfirmasi status hormon sawise siklus, sing paling apik yaiku menehi perhatian menyang awak lan mbantu sampeyan ing endi sing bisa.

Yen sampeyan nggunakake dosis sing luwih dhuwur utawa luwih kuat SARM, sampeyan kudu duwe suplemen kontrol estrogen. Suplemen kasebut nyandhet enzim aromatase, dadi testosteron ora bisa diowahi dadi estrogen. Tumindake uga bakal mbantu nyuda tingkat kortisol lan nambah level testosteron kanthi beda saka nyurung testosteron.

Sampeyan bisa uga pengin nggunakake Perangsang Otot Alami SARMs kanggo mbantu sampeyan entuk posisi sing paling apik kanggo njaga bathi siklus lan terus maju.

Babagan Panganggit

Aku dadi penggemar olahraga gym lan fitness sing miwiti nulis blog adhedhasar pengalaman pribadi. Panulis miturut profesi lan konsultan fitness miturut manah, aku bisa mbantu sampeyan ngowahi awak dadi wujud lan ukuran sing luwih apik. Blogku bisa mbantu sampeyan mangsuli kabeh pitakon sing wis dikepengini babagan transformasi awak. Aku bisa menehi saran babagan suplemen paling apik kanggo tampilan intensif, nambah otot, ngilangi lemak lan tumpukan transformasi. Waca babagan produk sing paling disaranake bebarengan karo mupangate lan efek samping. Kanggo pitakon sampeyan bisa nyambung liwat email.

Posting lawas Posting Anyar