Syarat-syarat layanan

Katentuan Pangginaan supados langkung Service

Azarya LEGAL

Kanthi nggunakake situs web lan supaya produk sampeyan setuju karo syarat ing ngisor iki

Sampeyan kudu luwih saka 18 taun

Ora ana kahanan apa apa produk kita kudu digunakake ing uji coba manungsa ing Inggris tanpa Home Office utawa ijin MHRA. Dheweke dudu Produk Obat Investigasi.

Produk SARMS kita didol mung kanggo riset.

Kabeh produk sing diiklanake, didol utawa sing kasebut ing situs web iki yaiku KIMIA MAKMAL PANALITEN

 

SYARAT UMUM lan KETENTUAN PERJANJIAN PENGGUNAAN: KABEH pelanggan kudu paling ora umure 18 taun kanggo tuku produk.

PUNCI BACA LAN REVISI SYARAT IKI IKI IKI LANJUTEN KANGGO MENGGUNAKAN SETIAP LAYAKAN ING SITUS WEB LAN LAYANAN ASSOSIASI.

Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju karo Ketentuan lan Ketentuan Penggunaan Perjanjian. Yen sampeyan ora setuju, monggo metu lan uwal saka informasi ing kene.

www.sarmsstore.co.uk nduweni hak kanggo ngowahi Sarat lan Ketentuan Perjanjian Panggunaan, kanthi lengkap utawa sebagean, kapan wae tanpa ana kabar sadurunge. Mula, sampeyan kudu mriksa kaca iki sadurunge nggunakake Situs Web iki lan utawa layanan supaya sampeyan ngerti manawa sampeyan ngerti istilah sing diidini.

Panggunaan situs web sampeyan kajaba sing ditemtokake, panggunaan situs web iki diatur dening Katemtuan lan Ketentuan Perjanjian Panganggone lan Kebijakan Privasi situs web, sing dilebokake ing kene karo referensi iki. Nalika nggunakake situs web iki, sampeyan dilarang ngowahi, nyebarke, ngirim, ngasilake, nerbitake, menehi lisensi, ngirim utawa adol informasi, produk utawa layanan sing dipikolehi utawa dideleng ing situs web iki. Nanging, sampeyan bisa nampilake, ndownload utawa nyithak salinan hard saka materi apa wae sing ana ing situs web iki kanggo panggunaan pribadi, dudu komersial anggere sampeyan ora ngowahi konten utawa mbusak hak cipta, merek dagang utawa kabar eksklusif liyane. Nggunakake informasi liyane ing situs web iki dilarang tanpa idin tinulis.

Nggunakake informasi sing diwenehake situs web iki, sanajan migunani, ora kudu digunakake minangka sulih kanggo saran saka penasihat sampeyan dhewe. Informasi sing kasedhiya saka situs web iki ora kanggo digunakake kanggo diagnosa kondhisi medis utawa penyakit. Produk ing situs web iki mung didol kanggo riset. www.sarmsstore.co.uk nduweni hak kanggo mbenerake kesalahan utawa kesalahan tipografi ing informasi sing dikirimake ing situs web iki, lan ora duwe tanggung jawab kanggo kesalahan kasebut. Informasi bisa diganti utawa dianyari tanpa kabar lan rega lan kasedhiyan barang lan layanan bisa diganti tanpa ana kabar.

Ora nawakake saran.

Konten kasebut mung kanggo informasi lan ora dimaksudake kanggo menehi saran khusus kanggo sampeyan, lan ora kudu dipercaya ing babagan kasebut. Sampeyan ora kudu tumindak utawa ngandelake konten tanpa njaluk saran saka profesional.
PRODUK sing didol ing situs web iki mung kanggo tujuan riset.

INDEMNITAS.

Sampeyan kanthi iki setuju kanggo menehi ganti rugi lan ditahan www.sarmsstore.co.uk, lan anak perusahaan, afiliasi, pejabat, direktur, agen, merek merek, mitra lan karyawan sing ora bahaya saka pratelan utawa panjaluk, kalebu biaya pengacara sing cukup digawe dening pihak katelu amarga utawa amarga panggunaan konten ing situs web iki , utawa konten apa wae sing sampeyan kirim, kirim, utawa kirim liwat situs web iki, panggunaan situs web iki, sambungan sampeyan menyang situs web iki, pelanggaran Syarat lan Ketentuan Penggunaan, utawa pelanggaran hak-hak pihak liya.

LINKS / SOFTWARE.

Tautan saka utawa situs web ing sanjabane situs web iki mung ditrapake kanggo penak. www.sarmsstore.co.uk ora mriksa, nyetujoni, nyetujoni utawa ngontrol, lan ora tanggung jawab kanggo situs apa wae sing ana gandhengane saka utawa situs web iki, konten situs kasebut, pihak katelu sing kasebut, utawa produk utawa layanane. Nyambung menyang situs liya mung ana risiko sampeyan www.sarmsstore.co.uk ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo karusakan apa wae sing gegandhengan karo ngubungake. www.sarmsstore.co.uk lan mbatalake kabeh jaminan, ditulis lan diwenehake kanthi akurasi, validitas lan sah apa wae materi utawa informasi sing ditemokake ing situs kasebut. Link menyang situs piranti lunak sing bisa didownload mung kanggo kenyamanan lan www.sarmsstore.co.uk ora tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo masalah utawa akibat sing ana gandhengane karo ndownload piranti lunak kasebut. Panganggone piranti lunak sing diunduh diatur miturut syarat-syarat perjanjian lisensi, yen ana, sing kalebu utawa diwenehake karo piranti lunak kasebut.

Kasedhiya SITUS WEB KAMI

Situs web iki umume kasedhiya kanggo pangguna Rong Puluh (24) jam saben dina, Pitung (7) dina saben minggu, Telung Atus Suwidak lima (365) dina saben taun. Nanging, www.sarmsstore.co.uk nahan hak supaya situs web kita ora kasedhiya kapan wae, kanthi alesan apa wae, lan suwene wektu apa wae. Kanthi nggunakake situs web iki sampeyan setuju www.sarmsstore.co.uk ora bakal tanggung jawab kanggo karusakan sing ana ing utawa gegandhengan karo gangguan, penundaan, utawa mandap situs web iki lan / utawa layanan utawa produk sing ana ing njero. Sawise ditampa syarat lan katemtuan panggunaan iki www.sarmsstore.co.uk kuoso sampeyan ndeleng Konten ing situs web mung kanggo panggunaan pribadi. Materi ing situs web iki ditujokake mung kanggo wong sing takon www.sarmsstore.co.uk produk utawa layanan. Yen sampeyan ora ngakses situs web kanggo tujuan kasebut, saiki sampeyan bisa nggunakake situs web kasebut. Kanggo mesthekake, panggunaan dening non-individu utawa agen, pengacara utawa wakil non-individu dilarang.

INFORMASI Sampeyan Nyedhiyakake.

www.sarmsstore.co.uk utawa koleksi lan / utawa panggunaan informasi sing diwenehake nalika nggunakake utawa ngunjungi situs web iki diatur dening www.sarmsstore.co.uk Kebijakan Privasi lan Ketentuan lan Ketentuan Perjanjian Penggunaan. Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan menehi hak sing ana ing kono. Nalika nggunakake situs web iki, sampeyan ora bisa ngunggah, nyebar utawa nerbitake informasi ing situs web iki apa wae informasi sing bisa dianggep ora sopan, fitnah, fitnah, ngancam, nyiksa, ilegal, nyerang hak privasi utawa nolak utawa bisa uga nyengkuyung utawa nyurung pelanggaran saka hukum apa wae. Kajaba informasi sing bisa diidentifikasi kanthi individu sing dikumpulake saka sampeyan miturut Kebijakan Privasi, kabeh komentar, komentar, saran, ide utawa informasi liyane sing dikomunikasikan bakal dadi properti eksklusif saka www.sarmsstore.co.uk lan sampeyan menehi kanggo www.sarmsstore.co.uk lisensi bebas royalti, terusan, ora bisa dibatalake, saindenging jagad, lan ora eksklusif kanggo nggunakake utawa ngasilake sing padha. www.sarmsstore.co.uk bebas nyalin, nyampekano, nyebarke utawa nganalisa informasi apa wae kanggo kabeh lan kabeh tujuan lan ora wajib menehi ganti rugi kanggo informasi kasebut.

PENOLAKAN JAMINAN.

www.sarmsstore.co.uk nyedhiyakake konten ing situs web iki minangka layanan kanggo sampeyan, pelanggan. Situs web iki ora bisa lan ora, ngemot informasi babagan kabeh aplikasi kanggo produk sing didol. Sampeyan bisa uga ora ngemot kabeh informasi sing ditrapake kanggo kahanan pribadi utawa panggunaan produk sing didol. Konten situs web iki, server situs web sing kasedhiya, lan layanan lan produk www.sarmsstore.co.uk kasedhiya ing situs web iki, disedhiyakake kanthi basis "apa anane" lan "kasedhiya" tanpa jaminan babar pisan, manawa nyata, tersirat utawa kukum. www.sarmsstore.co.uk tegas nolak tanggung jawab kanggo kegagalan teknis (kalebu kegagalan perangkat keras utawa piranti lunak), transmisi komputer sing ora lengkap, scrambled utawa telat, lan / utawa akurasi teknis, uga akses transmisi pangguna sing ora sah dening pihak katelu. Luwih, www.sarmsstore.co.uk ora makili utawa njamin ora ana virus utawa sifat sing kontaminasi utawa rusak sing bisa ditularake, utawa ora ana kerusakan ing sistem komputer sampeyan. Sampeyan duwe tanggung jawab tunggal kanggo nglindhungi lan cadangan data lan / utawa peralatan sing nyukupi lan njupuk kabeh pancegahan kanggo mindai virus komputer utawa sifat rusak liyane. Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan ngakoni manawa panggunaan kasebut duwe risiko dhewe, kalebu tanggung jawab kanggo kabeh biaya sing ana gandhengane karo kabeh layanan utawa ndandani peralatan sing dibutuhake sing gegandhengan karo situs web iki. Sakabehe ora dicegah dening ukum sing ditrapake www.sarmsstore.co.uk, penasehat medis, pemasok, konsultan, direktur lan karyawan mbatalake lan ngilangi kabeh jaminan babagan kabeh konten, ekspres, tersirat utawa kukum. Penafian iki kalebu, nanging ora diwatesi, apa wae lan kabeh jaminan utawa merchantability, fitness kanggo tujuan tartamtu, lan ora nglanggar. www.sarmsstore.co.uk ora njamin konten kasebut akurat, lengkap utawa saiki. www.sarmsstore.co.uk ora njamin manawa situs web iki bakal beroperasi tanpa ana kesalahan, cacat bakal didandani utawa situs web iki utawa server situs web sing kasedhiya bebas saka virus utawa komponen mbebayani liyane. Konten rega lan kasedhiyan, uga konten liyane sing ana ing situs web iki utawa sing bisa diakses, bisa diganti tanpa ana kabar. sampeyan ngakoni lan setuju sadurunge nggunakake produk, sampeyan kudu ngonfirmasi informasi penting babagan kemasan produk. Sampeyan tanggung jawab kanggo akurasi,

Sadurunge nggunakake produk, sampeyan kudu ngonfirmasi informasi penting babagan kemasan produk. Sampeyan duwe tanggung jawab kanggo akurasi, kecocokan lan legalitas informasi sing diwenehake www.sarmsstore.co.uk. minangka pertimbangan sebagean kanggo akses menyang situs web iki lan panggunaan isine, sampeyan setuju www.sarmsstore.co.uk ora tanggung jawab kanggo sampeyan kanthi cara apa wae kanggo njupuk keputusan utawa tumindak utawa tumindak sing ora gumantung karo konten. sampeyan uga setuju manawa tanggung jawab agregat saka www.sarmsstore.co.uk muncul saka utawa ana gandhengane karo panggunaan lan akses sampeyan preduli saka wujud tumindak utawa pratelan (contone, kontrak, garansi, tort, kelalaian, tanggung jawab sing ketat, pelanggaran profesional, penipuan, utawa basis klaim liyane), diwatesi mung kanggo rega tuku barang sing sampeyan tuku www.sarmsstore.co.uk ing transaksi sing ditrapake.www.sarmsstore.co.uk ora bakal tanggung jawab kanggo karusakan apa wae langsung, ora langsung, khusus, insidental, konsekuensi, utawa www.sarmsstore.co.uk wis menehi saran babagan kemungkinan kerusakan kasebut. Iki minangka watesan tanggung jawab lengkap sing ditrapake kanggo kabeh kerugian lan kerusakan apa wae. Yen sampeyan ora wareg karo situs web iki utawa isine (kalebu istilah panggunaan), siji-sijine obat eksklusif yaiku mandheg nggunakake situs web iki. Amarga sawetara yuridiksi ora ngidini pengecualian utawa watesan tanggung jawab kanggo kerusakan insiden utawa akibat, watesan kasebut bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan.

PRODUK sing ditawakake mung digunaake kanggo riset panelitian.

Nalika tuku barang kasebut, pelanggan ngakoni yen ana risiko kena pengaruh utawa distribusi produk kasebut. Bahan kimia iki ORA ditrapake kanggo digunakake minangka aditif panganan, obat-obatan, kosmetik, bahan kimia rumah tangga utawa aplikasi sing ora cocog. Dhaptar bahan ing situs iki ora kalebu lisensi panggunaan nglanggar paten. Kabeh produk bakal ditangani mung dening profesional sing nduweni kualifikasi lan trampil. Kabeh pelanggan makili lan njamin yen liwat panelitian lan panelitian dhewe, dheweke wis ngerti lan ngerti babagan ing ngisor iki: Peraturan pemerintah babagan panggunaan lan pajanan kanggo kabeh produk. Bebayan kesehatan lan safety ana gandhengane karo penanganan produk sing dituku. Pentinge bebaya cekap babagan bebaya kesehatan lan safety sing ana gandhengane karo produk apa wae. www.sarmsstore.co.uk duwe hak kanggo matesi lan / utawa nolak penjualan produk kanggo wong sing ora nduweni kualifikasi, yen kita duwe alesan percaya manawa bakal nyalah gunakake.

www.sarmsstore.co.uk produk ditrapake mung kanggo tujuan riset laboratorium lan kajaba manawa ora ditrapake ora digunakake kanggo tujuan liya, kalebu nanging ora diwatesi kanggo tujuan diagnostik vitro, ing obat-obatan panganan, piranti medis, utawa kosmetik kanggo manungsa utawa kewan utawa kanggo tujuan komersial. Sing tuku setuju yen produk durung disterilisasi utawa dites www.sarmsstore.co.uk kanggo keamanan lan khasiat ing panganan, obat, piranti medis, kosmetik, komersial utawa panggunaan liyane.

Sing tuku kanthi tegas makili lan njamin www.sarmsstore.co.uk sing tuku bakal nyoba kanthi bener, nggunakake, pabrik lan masarake produk apa wae sing dituku www.sarmsstore.co.uk lan / utawa bahan sing diproduksi kanthi produk sing dituku saka www.sarmsstore.co.uk selaras karo praktik wong sing bisa dipercaya sing wis pengalaman ing lapangan lan netepi ketat kabeh undang-undang lan peraturan sing ditrapake, saiki lan saiki. Sing tuku luwih negesake manawa ana materi sing diproduksi nganggo produk apa wae, aja diapusi utawa disalah gunakake miturut Undhang-undhang Pangan, Obat-obatan, lan Kosmetik Federal lan ora bakal dadi bahan sing bisa uga, miturut Bagean 404, 505, utawa 512 Undhang-undhang kasebut , bakal dilebokake ing perdagangan antar negara bagean. Sing tuku ngerti, wiwit www.sarmsstore.co.uk produk, kajaba kasebut, mung ditujokake kanggo tujuan riset, bisa uga ora ana ing dhaptar inventaris Undhang-undhang Kontrol Racun (TSCA). Sing tuku duwe tanggung jawab kanggo njamin manawa produk sing dituku saka www.sarmsstore.co.uk disetujoni kanggo digunakake ing TSCA, yen ditrapake.

Tuku duwe tanggung jawab kanggo verifikasi bebaya lan nindakake riset luwih lanjut sing dibutuhake kanggo sinau bebaya sing ana gandhengane karo produk sing dituku saka www.sarmsstore.co.uk. Ora ana produk sing dituku www.sarmsstore.co.uk , kajaba bakal kasebut liyane, bakal dianggep minangka panganan, obat-obatan, piranti medis utawa kosmetik. KABEH produk lan layanan sing ditawakake mung kanggo TUJUAN PANALITEN. Ora ana kahanan apa wae, apa / kudu APA bahan kasebut digunakake kanggo tujuan rekreasi utawa kanggo konsumsi manungsa. lan www.provenpeptides.com TIDAK tanggung jawab tumrap PALING Rusak sing bisa disebabake amarga kelalaian, penyalahgunaan, utawa prekara liya sing ora dikarepake.

NGGUNAKAN LAN PATEN.

Nalika tuku produk kasebut, pelanggan ngakoni manawa ana bebaya sing ana gandhengane. Pelanggan nggambarake lan menehi jaminan yen saka review lan panelitian independen dhewe, dheweke wis ngerti lan ngerti babagan:

(Aku). Bebayan kesehatan lan safety sing ana gandhengane karo penanganan produk sing dituku;
(II). Kontrol kebersihan industri sing dibutuhake kanggo nglindhungi para pegawe saka bahaya kesehatan lan keamanan kasebut;
(III). Kudu menehi peringatan cukup babagan bebaya kesehatan lan safety sing ana gandhengane karo produk; lan
(IV). Aturan pamrentah, babagan panggunaan lan pajanan produk kasebut. Kita duwe hak kanggo matesi dodolan produk utawa ora adol produk menyang pelanggan sing ora nduweni kualifikasi.

Apa wae wangsulan liwat email utawa posting babagan kewan / kewan sampeyan lan nggunakake aku / sandi / duwekku lan sampeyan utawa sampeyan nuduhake SAMPUL TISU lan subyek tes. Balesan kita ORA negesake panggunaan manungsa lan mesthine, aja tumindak ilegal ing situs web iki.

Sing tuku njamin yen afiliasi karo laboratorium, institusi, universitas utawa fasilitas riset liyane sing njamin tuku lan panggunaan produk sing didol www.sarmsstore.co.uk, mung kanggo riset. Kajaba iku, apa ana sing tuku www.sarmsstore.co.uk sing ora kasebut afiliasi, dheweke bakal nindakake tumindak apus-apus sing bisa tanggung jawab.www.sarmsstore.co.uk duwe hak nindakake skrining rajin amarga informasi sing diwenehake kanggo mriksa akurasi. www.sarmsstore.co.uk miturut sawijine kebijaksanaan, bisa uga mbutuhake verifikasi afiliasi luwih dhisik sadurunge tumprap order.

KESEHATAN kabeh.

Syarat lan Ketentuan iki lan syarat sing digabung utawa dirujuk ing kene kalebu kabeh perjanjian ing antarane www.sarmsstore.co.uk lan sampeyan gegayutan karo panggunaan Situs Web iki lan subyek ing kene, lan sampeyan bakal luwih ngerti babagan kesepakatan utawa perjanjian sadurunge (manawa elektronik, lisan utawa tulisan) babagan subyek kasebut, lan ora bisa diowahi utawa diowahi kajaba nulis, utawa www.sarmsstore.co.uk nggawe amandemen utawa modifikasi kasebut sesuai karo Ketentuan lan Ketentuan Perjanjian Penggunaan iki.

SEVERABILITAS.

Yen bagean apa wae ing Persyaratan lan Ketentuan Penggunaan iki dianggep utawa ditemtokake ora bisa dileksanakake, mula bagean kasebut bakal diilangi utawa diwatesi kanthi minimal sing dibutuhake. Sisa Perjanjian Syarat lan Ketentuan Penggunaan iki, kalebu bagean sing direvisi, bakal tetep lan bakal ditrapake. Kasepakatan Syarat lan Ketentuan Penggunaan iki minangka kabeh persetujuan antarane kita sing ngatur panggunaan situs web iki.

Judhul sing ana ing Perjanjian Syarat lan Ketentuan Penggunaan iki lan Kebijakan Privasi Situs Web mung kanggo referensi.

MAJEURE FORCE.

www.sarmsstore.co.uk ora bakal tanggung jawab kanggo tundha utawa kegagalan kinerja sing disebabake dening kahanan sing ora bisa dikendhaleni, kalebu, tanpa watesan, telat amarga pesanan bali produk sing dijaluk, telat surat, telat bea cukai utawa pengiriman sing ilang.www.sarmsstore.co.uk ora bakal tanggung jawab menehi kabar marang Pelanggan yen telat kasebut. Pelanggan mung tanggung jawab kanggo nggawe pengaturan liyane kanggo tuku produk alternatif lan biaya sing gegandhengan karo tuku kasebut.

Perjanjian Lengkap.

Kajaba sing diwenehake kanthi nyata ing "kabar sah" tartamtu ing Situs iki, Syarat lan Ketentuan iki kalebu kabeh persetujuan antarane sampeyan lan Situs iki babagan panggunaan Situs iki, lan Konten. Kanthi ngeklik "Aku setuju" nalika nggawe pesen, sampeyan setuju karo Kebijakan Pengiriman lan Pengembalian Dana.

We nawakake informasi sing gegandhengan karo panggunaan manungsa minangka pandhuan referensi kanggo dianalisis peneliti lan nyobi eksperimen laboratorium.

Ora ana kahanan apa wae produk iki didol kanggo konsumsi manungsa, lan kita bakal mbatalake pesen sing bisa diduga kanthi nggunakake tujuan kasebut.

Kabeh pelanggan kudu mesthekake manawa bahan kimia sing dipesen saka kita sah ing negarane.

Pelanggan UK kudu nyathet manawa saiki SARMS dudu zat sing dikontrol ing Penyalahgunaan Narkoba Undhang-undhang 1971 or Undhang-undhang Bahan Psychoactive 2016

Aja tuku maneh bahan sing dituku ing situs web iki kanggo digunakake manungsa, amarga iki ilegal ing Undhang-undhang Obat 1968

Kita ora nampa tanggung jawab kanggo kedadeyan sing ana gandhengane karo konsumsi manungsa, ora mung winates: Cedera, pati, cacat, kekalahan, kerugian finansial

 

Ringkesan

Situs web iki dioperasikake dening www.sarmsstore.co.uk. Ing saindenging situs, istilah "kita", "kita" lan "kita" nuduhake Sarms Store. Toko Sarms nawakake situs web iki, kalebu kabeh informasi, alat lan layanan sing kasedhiya saka situs iki kanggo sampeyan, pangguna, kanthi syarat nalika sampeyan nampa kabeh syarat, katemtuan, kabijakan lan bewara sing kasebut ing kene.

Miturut ngunjungi situs kita lan / utawa mundhut soko saka kita, sing melu ing "Service" kita lan manut karo aturan lan kahanan ing ngisor iki ( "Terms of Service", "Katentuan Pangginaan supados"), kalebu sing istilah tambahan lan kondisi lan kawicaksanan referensi kene lan / utawa kasedhiya pranala. Istilah iki saka Service aplikasi kanggo kabeh kedhaftar saka situs, kalebu tanpa pangguna watesan sing browser, vendor, pelanggan, pedagang, lan / utawa kontributor isi.

Mangga maca iki Katentuan Pangginaan supados Service kasebut kanthi teliti, sadurunge ngakses utawa nggunakake situs web kita. Miturut ngakses utawa nggunakake sembarang bagéan saka situs, sampeyan manut karo Aturan iki Service. Yen sampeyan ora setuju kanggo kabeh aturan lan kondisi iki persetujuan, banjur sampeyan bisa ora ngakses situs web utawa nggunakake sembarang layanan. Yen iki Katentuan Pangginaan supados Service dianggep sing nawakake, acceptance wis tinulis winates kanggo Katentuan Pangginaan supados iki Service.

Sembarang fitur anyar utawa pribadi kang ditambahake kanggo nyimpen saiki uga bakalan Katentuan Pangginaan supados Service. Sampeyan bisa maneh versi paling anyar saka Katentuan Pangginaan supados Service ing sembarang wektu ing kaca iki. We cadangan hak kanggo nganyari, ngganti utawa ngganti bagean iki Katentuan Pangginaan supados Service by posting nganyari lan / utawa owah-owahan kanggo situs web kita. Iku tanggung jawab kanggo mriksa kaca iki periodik kanggo owah-owahan. Panjenengan nggunakake terus utawa akses menyang situs web ing ngisor iki posting owah-owahan dadi pamukiman owah-owahan sing.

Toko kita tuan rumah ing Shopify Inc. Padha nyedhiyani kita karo platform e-commerce online sing ngidini kita kanggo ngedol produk lan layanan kanggo sampeyan.

SECTION 1 - SYARAT STORE TERMS

Miturut sarujuk kanggo Katentuan Pangginaan supados iki Service, sampeyan makili sing ana ing paling umur mayoritas ing negara utawa propinsi panggonan, utawa sing ana ing umur mayoritas ing negara utawa propinsi panggonan lan sampeyan wis diwenehi kita idin kanggo ngidini saka dependents suntingan kanggo nggunakake situs iki.
Sampeyan ora bisa nggunakake produk kita kanggo maksud apa waé ilegal utawa ora sah utawa ora pareng, ing nggunakake Service, nglanggar hukum wae ing ukum (kalebu nanging ora winates kanggo hukum hak cipta).
Sampeyan ora kudu ngirimaken sembarang Cacing utawa virus utawa kode saka alam cilaka.
A nerbitake utawa nerak saka Katentuan Pangginaan supados bakal kasil lan mandap Langsung Services Panjenengan.

Bagean 2 - Ketentuan GENERAL

We cadangan hak kanggo nolak layanan kanggo sapa kanggo alesan ing sembarang wektu.
Sampeyan ngerti sing isi (ora kalebu informasi kertu kredit), uga ditransfer unencrypted lan ndherek (a) transmisi liwat macem-macem topik lan (b) owah-owahan kanggo salaras lan ngganti syarat technical saka nyambungake jaringan utawa piranti. informasi kertu kredit tansah ndhelik sak transfer liwat jaringan.
Sampeyan setuju ngasilaken, duplikat, salinan, ngedol, resell utawa manfaat samubarang bagean ing Service, nggunakake Service, utawa akses menyang Service utawa kontak sembarang ing situs liwat kang layanan sing diwenehake, tanpa express ditulis ijin dening kita .
Heading digunakake ing persetujuan sing klebu kanggo penak lan ora bakal matesi utawa digunakake mengaruhi Katentuan Pangginaan supados iki.

Bagean 3 - akurasi, Nggenepi lan topicality saka INFORMASI

We are ora tanggung jawab yen informasi digawe kasedhiya ing situs iki ora akurat, lengkap utawa saiki. Materi ing situs iki diwenehake kanggo informasi general mung lan ora kudu migunaaké marang utawa digunakake minangka sawijine basis kanggo nggawe pancasan tanpa konsultasi sumber utami, luwih akurat, luwih lengkap utawa luwih pas wektune informasi. Sembarang percoyo ing materi ing situs iki ing dhewe resiko.
Situs iki bisa ngemot informasi sajarah tartamtu. Alexa sajarah, kudu, ora saiki lan diwenehake kanggo referensi mung. We cadangan hak kanggo ngowahi isi situs iki ing sembarang wektu, nanging kita ora tansah kanggo nganyari informasi sembarang ing kita. Sampeyan setuju sing tanggung jawab kanggo ngawasi owah-owahan kanggo kita.

Bagean 4 - Modifikasi TO Service LAN REGO

Prices kanggo kita produk kanggo ngganti tanpa kabar subyek.
We cadangan hak ing sembarang wektu kanggo ngowahi utawa nyetop Service (utawa bagéan utawa isi kuwi) tanpa kabar ing sembarang wektu.
We bakal ora tanggung jawab kanggo sampeyan utawa kanggo pihak katelu kanggo maksud apa perubahan, owah-owahan rega, penundaan utawa discontinuance Service.

Bagean 5 - PRODUCTS UTAWA SERVICES (yen ana)

produk utawa layanan tartamtu uga kasedhiya istimewa online liwat website. produk utawa layanan iki uga duwe jumlah winates lan tundhuk bali utawa ijol-ijolan mung miturut Privasi Bali kita.
Kita wis nggawe kabeh gaweyan kanggo nampilake kanthi tepat sabisa warna lan gambar produk kita sing katon ing toko. Kita ora bisa njamin menawa tampilan monitor komputer saka werna apa wae bakal akurat.
We cadangan hak, nanging ora kewajiban, kanggo matesi dodolan produk utawa Layanan kita marang wong, wilayah geografis utawa ukum. Kita bisa ngleksanani hak iki ing basis cilik-by-cilik. We cadangan hak kanggo matesi jumlah samubarang produk utawa layanan sing kurban. Kabeh nang produk utawa reregan produk sing kanggo ngganti ing kapan wae tanpa kabar, ing sawijine discretion kita subyek. We cadangan hak kanggo nyetop produk ing sembarang wektu. Sembarang tawaran kanggo maksud apa produk utawa layanan digawe ing situs iki roso sepi ngendi dilarang.
Aku ora njamin kualitas produk, layanan, informasi, utawa materi liyane dituku utawa dipikolehi sing bakal ketemu pangarepan, utawa sing kasalahan ing Service bakal didandani.

Bagean 6 - akurasi tagihan lan AKUN INFORMASI

Kita nduweni hak kanggo nolak apa wae sing ditindakake. Kita bisa, ing discretion tunggal, mbatesi utawa mbatalake jumlah sing dituku saben wong, saben kluwarga utawa saben dhuwit. Watesan iki bisa kalebu pesenan sing diselehake ing utawa miturut akun customer sing padha, kertu kredit sing padha, lan / utawa pesenan sing nggunakake tagihan lan / utawa alamat pengiriman sing padha. Yen kita nggawe owah-owahan utawa mbatalake prentah, kita bisa nyoba ngabari sampeyan kanthi ngubungi alamat e-mail lan / utawa tagihan / nomer telpon sing disedhiyakake nalika dhata kasebut digawe. We nulis hak kanggo matesi utawa nglarang pesenan sing, ing paukuman tunggal kita, katon dilebokake dening dealer, reseller utawa distributor.

Sampeyan setuju kanggo nyedhiyani tuku saiki, lengkap lan akurat lan informasi kanggo kabeh tumbas digawe ing kita nyimpen akun. Sampeyan setuju kanggo sakcepete nganyari akun lan informasi liyane, kalebu alamat email lan nomer kertu kredit lan mati tanggal, supaya kita bisa ngrampungake transaksi lan kontak sampeyan perlu.

Kanggo luwih rinci, dhisik Privasi Returns kita.

Bagean 7 - TOOLS pilihan

Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo akses menyang pihak katelu liwat kang kita ora ngawasi utawa duwe kontrol utawa input.
Panjenengan ngakeni lan setuju yen kita nyedhiyani akses kanggo pribadi kuwi "minangka" lan "minangka dhuwur" tanpa JAMINAN, wujud utawa kahanan apa wae jinis lan tanpa wewengkon sembarang. Kita bakal ora hukuman punapa wae njedhul saka utawa hubungane kanggo nggunakake pribadi pihak katelu pilihan.
Panggunaan sing pribadi pilihan ana liwat situs iki tanggung resiko lan discretion dhewe lan sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan sing menowo lan sarujuk saka istilah kang pribadi sing kasedhiya dening panyedhiya pihak katelu sing cocog (s).
Kita uga bisa, ing mangsa, kurban layanan lan / utawa fitur-fitur anyar liwat situs web (kalebu, ing release saka anyar pribadi lan sumber daya). Fitur lan / utawa layanan anyar kuwi uga bakalan Katentuan Pangginaan supados iki Service.

Bagean 8 - LINKS katelu-PARTY

Isi tartamtu, produk lan layanan sing kasedhiya liwat Service kita bisa kalebu bahan saka pihak katelu.
pranala pihak katelu ing situs iki langsung sampeyan situs pihak katelu sing ora afiliasi karo kita. We are ora tanggung jawab kanggo nguji utawa ngevaluasi isi utawa akurasi lan aku ora njamin lan ora duwe hukuman utawa tanggung jawab kanggo maksud apa bahan pihak katelu utawa situs, utawa kanggo liyane bahan, produk, utawa layanan pihak katelu.
Kita ora tanggung jawab kanggo maksud apa gawe piala utawa kerusakan related kanggo tuku utawa nggunakake barang, layanan, sumber daya, isi, utawa transaksi digawe karo samubarang situs web pihak katelu. Dhisik kasebut kanthi teliti, kawicaksanan lan laku ing pihak katelu lan priksa manawa sampeyan ngerti wong sadurunge melu ing transaksi sembarang. Keluhan, claims, uneg-uneg, lan takon babagan produk pihak katelu kudu diarahake menyang pihak katelu.

Bagean 9 - KOMENTAR USER, saran lan ingkang LAIN

Yen, ing request kita, sampeyan ngirim ingkang tartamtu tartamtu (kanggo entri conto kontes) utawa tanpa panjalukan saka kita ngirim gagasan Creative, saran, usulan-usulan, plans, utawa bahan liyane, apa online, dening email, dening mail pos, utawa digunakake (bebarengan, 'komentar'), sampeyan setuju yen kita bisa, ing sembarang wektu, tanpa watesan, edit, salinan, nerbitaké, disebaraké, nerjemahake lan digunakake digunakake ing medium komentar sembarang sing maju kanggo kita. We are lan bakal ing ora tansah (1) kanggo njaga komentar ing kapercayan; (2) kanggo mbayar ganti rugi kanggo komentar; utawa (3) nanggapi kanggo komentar.
Kita, nanging ora tansah kanggo, monitor, ngowahi utawa mbusak isi kita nemtokake ing discretion kita Kabeh, nyerang, anceman, libelous, defamatory, porno, saru utawa digunakake objectionable utawa nerak intellectual property pihak utawa Katentuan Pangginaan supados iki Service .
Sampeyan setuju manawa komentar sampeyan ora nglanggar hak apa wae pihak katelu, kalebu hak cipta, merek dagang, privasi, pribadine utawa hak pribadi utawa hak kepemilikan liyane. Sampeyan luwih setuju manawa komentar sampeyan ora bakal ngemot materi libelous utawa ora sah, kasar utawa saru, utawa ngemot virus komputer utawa malware liyane sing bisa kanthi cara apa wae mengaruhi operasi Service utawa situs web sing gegandhengan. Sampeyan ora bisa nggunakake alamat e-mail palsu, pura-pura dadi wong liya saka sampeyan, utawa mislead kita utawa pihak katelu minangka asal saka komentar wae. Sampeyan pancen tanggung jawab kanggo komentar wae lan akurasi. Kita ora tanggung jawab lan ora tanggung jawab kanggo komentar sing dikirim dening panjenengan utawa pihak katelu.

Bagean 10 - pribadhi Informasi

pengajuan saka informasi pribadhi liwat nyimpen diatur dening kita Kebijakan Privasi. Kanggo ndeleng kita Kebijakan Privasi.

Bagean 11 - Kasalahan, sing ora akurat lan Ngilangi

Sok-sok ana uga informasi ing situs kita utawa ing Service sing ngandhut amarga ana kesalahan panulisan, sing ora akurat utawa ngilangi sing bisa hubungané nang produk, reregan, promosi, nawakake, biaya kapal produk, kaping transit lan kasedhiyan. We cadangan hak kanggo mbenerake kasalahan, sing ora akurat utawa ngilangi, lan kanggo ngganti utawa nganyari informasi utawa mbatalake pesenan yen informasi ing Service utawa ing situs-situs sing gegandhengan iku pas ing sawayah-wayah tanpa kabar sadurunge (sakwise sing panjenengan kirim supaya) .
We nggarap ora tansah kanggo nganyari, waras utawa njlentrehake informasi ing Service utawa ing situs-situs sing gegandhengan, kalebu tanpa watesan, informasi reregan, kajaba minangka dibutuhaké déning hukum. Ora kasebut nganyari utawa tanggal Applied ing Service utawa ing situs-situs sing gegandhengan refresh, kudu dijupuk kanggo nunjukaké sing kabeh informasi ing Service utawa ing situs-situs sing gegandhengan wis dimodifikasi utawa dianyari.

Bagean 12 - migunakake dilarang

Saliyane larangan liyane minangka kasebut ing Terms of Service, sing dilarang saka nggunakake situs utawa isi: (a) kanggo maksud apa waé Kabeh; (B) kanggo solicit liyane kanggo nindakake utawa melok sembarang tumindak Kabeh; (C) kanggo nglanggar sembarang internasional, federal, angger provinsi utawa negara, aturan, hukum, utawa pranatan lokal; (D) kanggo nglanggar marang utawa nglanggar hak properti intelektual utawa hak properti intelektual liyane; (E) kanggo ngganggu, jorok, ngenyek, gawe piala, fitnah, fitnah, disparage, meden-medeni, utawa mbédakaké adhedhasar Jenis Kelamin, orientasi seksual, agama, kesukuan, lomba, umur, asal usul suku bangsa, utawa cacat; (F) kanggo ngirim informasi palsu utawa mblusukake; (G) upload utawa ngirimaken virus utawa jinis liyane kode angkoro sing bakal utawa bisa dipigunakaké ing sembarang cara sing bakal mengaruhi atanapi operasi Service utawa saka situs-situs sing gegandhengan, situs-situs liya, utawa internet; (H) kanggo ngumpulake utawa trek informasi pribadhi saka wong; (I) kanggo spam, phish, pharm, pretext, Spider, nyusup, utawa mindhah; (J) kanggo maksud apa waé saru utawa laku jina; utawa (k) ngganggu utawa circumvent fitur keamanan Service utawa situs-situs sing gegandhengan, situs-situs liya, utawa Internet. We cadangan hak kanggo siksa nggunakake Service utawa situs-situs sing gegandhengan kanggo nglanggar samubarang ulah dilarang.

Bagean 13 - dhaftar OF JAMINAN; Watesan luput

Aku ora njamin, makili utawa njamin yen sampeyan nggunakake layanan kita bakal Pêntil, pas wektune, aman utawa kesalahan-free.
Aku ora njamin menawa asil sing bisa dijupuk saka nggunakake layanan bakal akurat utawa dipercaya.
Panjenengan sarujuk dipun-saka wektu kanggo wektu kita bisa mbusak layanan kanggo suwé mesthi wektu utawa mbatalake layanan ing sembarang wektu, tanpa kabar kowe.
Sampeyan tinulis setuju yen sampeyan nggunakake, utawa kasekengan kanggo nggunakake, layanan ing resiko tunggal. Layanan lan kabeh produk lan layanan dikirim menyang sampeyan liwat layanan sing (kajaba minangka tinulis nyatakake dening kita) kasedhiya 'minangka' lan 'minangka dhuwur' kanggo nggunakake, tanpa perwakilan, JAMINAN utawa kahanan apa wae jinis, kawetu utawa diwenehake, kalebu JAMINAN kabeh diwenehake utawa kahanan MERCHANTABILITY, kualitas merchantable, fitness kanggo tujuan tartamtu, kekiatan, judhul, lan non-pelanggaran.
Sarms Store ora ana, direktur, pejabat, karyawan, afiliasi, agen, kontraktor, magang, panyedhiya, panyedhiya layanan utawa lisensi sing tanggung jawab amarga ana cedera, kerugian, pratelan, utawa langsung, ora langsung, insidental, ngukum, khusus, utawa kerusakan akibat apa wae, kalebu, tanpa watesan bathi sing ilang, bathi sing ilang, tabungan sing ilang, kelangan data, biaya panggantos, utawa kerusakan sing padha, adhedhasar kontrak, tort (kalebu kelalaian), tanggung jawab sing ketat utawa liya-liyane. panggunaan layanan utawa produk sing dienggo nggunakake layanan kasebut, utawa kanggo klaim liyane sing gegandhengan karo panggunaan layanan utawa produk apa wae, kalebu, nanging ora diwatesi, ana kesalahan utawa ngilangi konten apa wae, utawa karusakan utawa karusakan apa wae sing kedadeyan amarga panggunaan layanan utawa konten (utawa produk) sing dikirim, dikirim, utawa kasedhiya liwat layanan kasebut, sanajan sampeyan menehi saran babagan kemungkinan kasebut. Amarga sawetara negara bagian utawa yurisdiksi ora ngidini pengecualian utawa watesan tanggung jawab kanggo kerusakan akibat utawa insiden, ing negara kasebut utawa yurisdiksi, tanggung jawab kita bakal diwatesi kanthi maksimal sing diidini hukum.

Bagean 14 - INDEMNIFICATION

Sampeyan setuju kanggo menehi ganti rugi, mbela lan ora nyimpen Sarms sing ora mbebayani lan wong tuwa, anak perusahaan, afiliasi, mitra, pejabat, direktur, agen, kontraktor, lisensi, panyedhiya layanan, subkontraktor, pemasok, magang lan karyawan, ora mbebayani saka tuntutan utawa panjaluk, kalebu biaya pengacara sing cukup, digawe dening pihak katelu amarga amarga utawa amarga sampeyan nglanggar Ketentuan Layanan kasebut utawa dokumen sing dikatutake kanthi referensi, utawa nglanggar undang-undang utawa hak pihak katelu.

Bagean 15 - Severability

Ing acara sing panentu Katentuan Pangginaan supados iki Service ditemtokake kanggo Kabeh, roso sepi utawa unenforceable, panentu bakal pancet dadi enforceable menyang ombone kebekan dileksanakake dening hukum, lan bagean unenforceable bakal dianggep bakal terpenggal saka Katentuan Pangginaan supados iki Service, netepake kuwi ora bakal mengaruhi sah lan enforceability samubarang pranata isih liyane.

Bagean 16 - mandap

Kewajiban lan ayahan saka pihak sing dianggo sadurunge tanggal mandap bakal urip mandap iki persetujuan kanggo kabeh tujuan.
Istilah iki saka Service sing efektif kajaba lan nganti mungkasi dening salah siji utawa kita. Sampeyan bisa uga siksa Katentuan Pangginaan supados iki Service ing sawayah-wayah kanthi notifying kita sing ora ana niyat kanggo nggunakake Layanan kita, utawa nalika mandek nggunakake kita.
Yen ing paukuman sawijine kita gagal, utawa kita Suspect sing wis gagal, kanggo tundhuk karo istilah utawa panentu Katentuan Pangginaan supados iki Service, kita uga bisa siksa persetujuan iki ing sawayah-wayah tanpa kabar lan sampeyan bakal tetep tanggung jawab kanggo kabeh Jumlah amarga munggah kalebu tanggal mandap; lan / utawa patut uga nyangkal akses kanggo Services kita (utawa bagéan kuwi).

Bagean 17 - kabeh AGREEMENT

Gagal kita kanggo ngleksanani utawa dilakokaké sembarang nengen utawa panentu saka Katentuan Pangginaan supados iki Service ora bakal akehe Perubahan perjanjian tengen utawa panentu.
Istilah iki saka Service lan kawicaksanan utawa aturan operasi sing dikirim dening kita ing situs iki utawa ing bab menyang Service The persetujuan kabeh lan pangerten antarane aku lan kowe lan mrentah nggunakake Service, superseding sembarang perjanjian sadurunge utawa contemporaneous, komunikasi lan usulan-usulan , apa lisan utawa tinulis, antarane aku lan kowe (kalebu, nanging ora winates kanggo, sembarang versi sadurunge saka Terms of Service).
Sembarang sing ambigu ing interpretasi saka Katentuan Pangginaan supados iki Service ora bakal diterangke marang pihak drafting.

Bagean 18 - governing LAW

Syarat Katentuan Layanan lan sembarang perjanjian sing bisa menehi sampeyan Layanan sing bakal diatur lan diajukake miturut hukum Inggris.

Bagean 19 - Pangowahan SYARAT SERVICE

Sampeyan bisa maneh versi paling anyar saka Katentuan Pangginaan supados Service ing sembarang wektu ing kaca iki.
We cadangan hak, ing sawijine discretion kita, kanggo nganyari, ngganti utawa ngganti bagean iki Katentuan Pangginaan supados Service by posting nganyari lan owah-owahan kanggo situs web kita. Iku tanggung jawab kanggo mriksa website kita periodik kanggo owah-owahan. Panjenengan nggunakake terus utawa akses menyang situs web kita utawa Service ing ngisor iki posting saka owah-owahan kanggo Katentuan Pangginaan supados iki Service dadi pamukiman owah-owahan sing.

Bagean 20 - KONTAK INFORMASI

Pitakon babagan Katentuan Layanan kudu dikirim menyang sales@sarmsstore.co.uk