banner
banner banner banner
Didol

Reflex Labs Ligandrol LGD4033 10mg 90 Kapsul

Rated 4.9 saking 5
Adhedhasar review 114
Reguler regane £ 49.99
utawa 6 pembayaran tanpa bunga saben minggu saka £ 8.33 karo Laybuy

Product Description

Apa Ligandrol LGD4033?

Salah sawijining SARM paling kuat ing pasar, Anabolicum/ Ligandrol (LGD4033) ora ana gandhengane nalika ningkatake massa otot tanpa lemak lan redefining level kekuwatan. Efek SARM iki bisa diwiwiti saka pemotongan dramatis nganti transformasi awak sing gedhe banget. Sajrone tahap bulking, binaragawan bisa ngarep-arep entuk massa otot lan nambah kekuatan sing bisa ditahan kanthi gampang lan suwe yen dikombinasikake karo jumlah makronutrien lan kalori sing bener.

LGD-4033 bisa digunakake kanthi naleni reseptor androgen ing awak ing jaringan balung lan otot. SARM iki efektif banget kanggo nyegah pemborosan otot. Anabolicum duweni sipat penguatan lan penyembuhan balung sing luar biasa.

Keuntungan Anabolicum (LGD4033)

  • Nambah massa otot tanpa lemak.
  • Komposisi awak sing ditingkatake.
  • Dandan kekuatan cepet.
  • Mbantu njaga bathi kanthi bathi.
  • Ngindhari degenerasi balung.
  • Serba guna.
  • Efektif kanggo nambani kurang testosteron.
  • Paling apik kanggo jembatan antarane siklus.
  • Ora nyebabake keracunan ati.
  • Ora kena pengaruh tingkat kolesterol, ginjel, prostat, utawa tekanan getih.

Cara Nggunakake Anabolicum (LGD4033)?

Dawa Siklus

Anabolicum paling apik digunakake ing siklus 8-12 minggu dening pria lan 6-8 minggu dening wanita, sanajan iki bisa beda-beda miturut preferensi individu lan syarat siklus.

Dosis Kanggo Pria

Dosis Anabolicum sing disaranake yaiku 5-10mg saben dina, luwih becik 30-40 menit sadurunge olahraga lan sawise mangan, ing siklus wolung nganti rolas minggu kanggo pria.

Dosis Kanggo Wanita

Kanggo wanita, dosis Anabolicum sing disaranake yaiku 2.5-5mg saben dina, luwih becik 30-40 menit sadurunge olahraga lan sawise mangan, ing siklus enem nganti wolung minggu.

Produk Setengah Urip

Suwene setengah umur SARM iki udakara 25-30 jam lan mula yen dina sedina dosis ora apa-apa.

STACK WITH

Anabolicum paling apik ditumpuk karo SARM kayata Cardarine, Ostarine, lan Testolone. LGD4033 paling apik ditumpukake karo Nutrobal (MK-677) ing tumpukan efek sinergis. Siklus iki bakal bisa mbantu mbangun massa otot lan ukuran otot nalika ningkatake pemulihan, rasa sehat, lan kualitas turu.

Asile Khas

Pangguna LGD-4033 nglaporake perbaikan sing apik babagan massa otot lan kekuatan. Miturut ulasan online babagan forum SARM lan binaraga terkenal, pangguna ngalami ngilangi kenaikan massa lemak lan otot sajrone patang enem minggu. Sawetara pangguna nglaporake manawa bisa ngatasi latihan sing kuat nganti 40 nganti 50 persen. Kanthi nggunakake SARM iki sajrone enem nganti wolung minggu, pangguna bisa ngarepake pembuluh darah sing luwih angel, luwih resik, lan luwih apik sajrone fase pemotongan.

Apa Aku Perlu PCT & Suplemen Liyane?

Disaranake ditambahake Siklus SARM Labs binaraga Dukungan 90 Kapsul menyang siklus Sarm wae. Dhukungan siklus bakal nggedhekake asil lan menehi syarat sing dibutuhake ing awak sajrone latihan lan recomposisi awak.

Sawetara Sarm bisa sementara nyuda tingkat testosteron alami sampeyan. Penting sawise siklus sampeyan nggawa testosteron alami dadi 100% kanggo njaga asil sing digawe saka siklus sampeyan. PCT kita dirancang khusus kanggo Sarms lan bakal njamin sampeyan bisa terus menang. Sarves Labs binaraga PCT 90 Kapsul

Disaranake Mini PCT karo produk iki. 4-6 minggu cocog.

Kanggo saran babagan Sarms sing cocog kanggo sampeyan priksa Pandhuan Sarms.

Elinga: Kita dikirim ing saindenging jagad. Amarga macem-macem hukum negara menyang negara, kita mung adol SARMS.

rating rata-rata 4.9 metu saka 5
Adhedhasar review 114
  • 5 Stars
    100 reviews
  • 4 Stars
    14 reviews
  • 3 Stars
    0 reviews
  • 2 Stars
    0 reviews
  • 1 Star
    0 reviews
100% pengulas bakal menehi rekomendasi produk iki menyang kanca
114 Ulasan
Dideleng dening Lukas
Pembeli dibuktikeun
Aku menehi saran produk iki
Rated 5 saking 5
Review dikirim

Hasil apik kanthi rega sing apik

Biasane produk alternatifku yen liyane duwe stok, nanging iki regane isih regane luwih murah. Dosis sing cukup kanggo aku dhewe lan nindakake tugas kanthi apik kanthi diet sing cukup.

Loading ...
Iki mbiyantu?
Dideleng dening RICHARD C.
Pembeli dibuktikeun
Aku menehi saran produk iki
Rated 5 saking 5
Review dikirim

Latihan abot

Aku wis ngerti yen aku luwih maju nggunakake sarms lan aku seneng banget. Nyatane, aku mung pesen 2 botol maneh.

Loading ...
Iki mbiyantu?
Dideleng dening ian a.
Pembeli dibuktikeun
Aku menehi saran produk iki
Rated 5 saking 5
Review dikirim

padha makarya

nalika nindakake apa sing dikandhakake

Loading ...
Iki mbiyantu?
Dideleng dening John M.
Pembeli dibuktikeun
Aku menehi saran produk iki
Rated 5 saking 5
Review dikirim

review jujur

sesuk pangiriman 1st order ora ono masalah

Loading ...
Iki mbiyantu?
Dideleng dening JG
Pembeli dibuktikeun
Aku menehi saran produk iki
Rated 4 saking 5
Review dikirim

Produk brilian tanpa efek samping

Aku ora nate nggawe sindiran, steroid utawa sing padha, mula dadi kasengsem / skeptis nalika krungu babagan LGD, nanging asile apik banget.

Asil lan komentar ing ngisor iki sawise nem minggu.

Ing pangopènan, aku dadi luwih tipis nganti 1% Bf lan sejatine entuk sawetara LB sing nuduhake kenaikan otot sing jelas.

Dandan sing paling jelas yaiku kekuwatan. Sawise aku weruh kekuwatan saya tambah, nanging aku ora nggatekake iki amarga bisa plasebo, nanging sawise rong minggu, kekuatan saya jelas.

Aku biasane nggawe 14 repetisi db pundhak tekan udakara 26kg, nanging aku nindakake 14 repetisi ing 32kg db. Iki mung minangka salah sawijining conto nambah tenaga. Narik rep mundhak lan bench press press uga jelas.

Aku uga prihatin babagan efek samping nanging karo 10 mg saben dina, aku ngalami efek nul.

Rong minggu maneh, ngarep-arep bisa ndeleng asil luwih lanjut sing bisa dakraih.

Loading ...
Iki mbiyantu?