banner
banner banner
Didol

Reflex Labs Mass Series 60 Kapsul

Rated 4.9 saking 5
Adhedhasar review 52
Reguler regane £ 169.99
utawa 6 pembayaran tanpa bunga saben minggu saka £ 28.33 karo Laybuy

Product Description

KANG SENI .... Seri Massa Lab Refleks

Bangunan otot utama yaiku tumpukan Sarm! 4 sindiran sing paling kuat sing dirancang kanggo nambah otot lan hipertrofi kanthi cepet wis digabung dadi 1 kapsul. Kita wis nyampurnakake dosis lan kemudahan kanggo siklus Sarm sabanjure supaya paling apik.

Saben CAPSULE ngemot

10mg - Ibutamoren MK-677

5mg - Ligandrol LGD-4033

10mg - Testolone RAD-140

5mg - Myostine YK-11

Wuku Seri Massa

  • Ngasilake asil paling apik ing jangka wektu sing paling cedhak
  • Nambah ketahanan ngangkat lan nambah kekuatan angkat.
  • Mbantu sampeyan ngenteni luwih akeh kalori tinimbang sing dikonsumsi kanggo ngobong lemak liyane.
  • Mbangun otot lan ngobong lemak awak sekaligus.
  • Guwarsa ndandani lan marasake awakmu.
  • Nambah penylametan nitrogen lan sintesis protein - blok utama kanggo massa otot.
  • Ora diowahi dadi DHT (dihydrotestosteron) utawa estrogen.
  • Efek anabolik sing gedhe banget ing awak.
  • Mbantu sampeyan latihan maneh lan luwih angel nalika nyuda resiko ciloko.

Cara Nggunakake Seri Massa

Dawa Siklus

Seri Massa Refleks Lab paling apik digunakake ing siklus 8-12 minggu dening pria lan 6-8 minggu dening wanita, sanajan iki bisa beda-beda miturut preferensi individu lan syarat siklus.

Dosis

Dosis sing disaranake yaiku 2 kapsul saben dina kanggo Pria lan 1 kapsul saben dina kanggo Wanita. Disaranake misahake dosis AM & PM kanggo asil maksimal.

Tumpukan Kanthi

Iki minangka tumpukan otot sing utama. Sampeyan ora prelu tumpukan iki.

Asile Khas

Asil sekitar 1 kg massa otot sing ditambahake saben minggu nalika njupuk Seri Ireng

Apa Aku Perlu PCT & Suplemen Liyane?

Disaranake ditambahake Siklus SARM Labs binaraga Dukungan 90 Kapsul menyang siklus Sarm wae. Dhukungan siklus bakal nggedhekake asil lan menehi syarat sing dibutuhake ing awak sajrone latihan lan recomposisi awak.

Sawetara Sarm bisa sementara nyuda tingkat testosteron alami sampeyan. Penting sawise siklus sampeyan nggawa testosteron alami dadi 100% kanggo njaga asil sing digawe saka siklus sampeyan. PCT kita dirancang khusus kanggo Sarms lan bakal njamin sampeyan bisa terus menang. Sarves Labs binaraga PCT 90 Kapsul

Disaranake PCT Lengkap karo produk iki, 12-16 minggu cocog.

Kanggo saran babagan Sarms sing cocog kanggo sampeyan priksa Pandhuan Sarms.

Elinga: Kita dikirim ing saindenging jagad. Amarga macem-macem hukum negara menyang negara, kita mung adol SARMS.

rating rata-rata 4.9 metu saka 5
Adhedhasar review 52
  • 5 Stars
    46 reviews
  • 4 Stars
    6 reviews
  • 3 Stars
    0 reviews
  • 2 Stars
    0 reviews
  • 1 Star
    0 reviews
100% pengulas bakal menehi rekomendasi produk iki menyang kanca
52 Ulasan
Diulas dening Sean
Pembeli dibuktikeun
Aku menehi saran produk iki
Rated 5 saking 5
Review dikirim

Seri massal

Produk apik dipasang 10kg ing 8weeks umume otot.

Loading ...
Iki mbiyantu?
Diulas dening norin R.
Pembeli dibuktikeun
Aku menehi saran produk iki
Rated 5 saking 5
Review dikirim

khusus

deuxieme commande. Produksi au ndhuwur

Livraison longue. Produksi bloqué lan Douane ora entuk akeh pilihan.

Sengit d attaquer

Loading ...
Iki mbiyantu?
Dideleng dening Sanchez M.
Pembeli dibuktikeun
Aku menehi saran produk iki
Rated 5 saking 5
Review dikirim

Massa séries

Marchandise au ndhuwur

Efisiensi tras efek

Loading ...
Iki mbiyantu?
Dideleng dening Ryan H.
Pembeli dibuktikeun
Aku menehi saran produk iki
Rated 5 saking 5
Review dikirim

Barang Greta

Titik padha karo sadurunge.

Loading ...
Iki mbiyantu?
Dideleng dening Levy E.
Pembeli dibuktikeun
Aku menehi saran produk iki
Rated 5 saking 5
Review dikirim

Apik tenan

Iki pancen nulungi aku entuk akeh massa otot & kekuwatan, barang sing apik tenan

Loading ...
Iki mbiyantu?