Sarms USA 2021

Sarms USA 2021

Status Legal SARM Ing Amerika Serikat - Tuku Didol SARM

Tuwene kebingungan cukup ing pikirane binaragawan nalika nerangake status sah SARM ing AS. Panemuan Modulator Reseptor Androgen Selektif (SARM) pancen minangka revolusi ing jagad ilmu anti-penuaan lan kedokteran.

Nanging, obat-obatan sing kuat banget iki bakal enggal nemoni masalah karo lembaga penegak ukum lan organisasi liyane amarga panggunaan obat-obatan sing ningkatake kinerja kasebut nyedhiyakake kaluwihan khas kanggo para pangguna. Iku mung sawetara alasan paling gedhe kenapa pejabat mutusake mungkasi popularitas SARM sing gedhe banget ing Amerika Serikat. Nanging, apa dheweke sukses?

Ayo goleki babagan aspek legal lan teknis Modulator Resep Androgen Selektif ing Amerika Serikat. Iki bakal mbantu kita nemokake jawaban kanggo pitakon umum: Apa SARM sah ing AS? Apa status legal Modulator Resep Androgen Selektif ing Amerika Serikat? Apa sampeyan bisa tuku SARM didol kanthi online ing Amerika Serikat?

Undhang-undhang Kontrol SARM Tahun 2018

Bipartisan Undhang-undhang Kontrol SARM taun 2018 (S.2742) dikenalake dening Senator AS Sheldon Whitehouse (D-RI) lan Orrin Hatch (R-UT). Iki kanggo nyelehake Modulator Resep Androgen Selektif ing ukum sing padha karo kokain, meth, lan candu. Disebataken dening panyengkuyung tagihan kasebut manawa SARM ora ngalami uji coba klinis sing ketat.

Kanthi tembung liya, langkah iki dimaksudake kanggo ngetrapake status zat sing dikontrol ing Modulator Resep Androgen Selektif. Motif kasebut ditujokake kanthi cara supaya yurisdiksi penegak utama bisa ditransfer saka AS AS menyang Amerika Serikat Administrasi Pengukuman Obat (DEA).

Iki bakal bisa nambah keruwetan ukuman kanggo wong sing dihukum amarga urusan ing Modulator Resep Androgen Selektif. Undhang-undhang sing diusulake iki uga ditujukan kanggo sapa wae sing duwe jumlah SARM kanggo digunakake dhewe. Hukuman sing diusulake yaiku penahanan lan penjara minangka pidana narkoba kanggo individu miturut ukum federal.

Apa Undhang-undhang Kontrol SARM Pancen Bisa Digunakake?

Bola-bali, anggota parlemen nyoba nyuda "swara sing bener". Kita wis ndeleng babagan ganja medis. Kabeh wong ngerti manawa ganja medis minangka perkara paling apik sing durung dingerteni manungsa. Iku luwih aman dibandhingake karo alkohol, sing rutin dikagumi malah karo parlemen ing ngarep.

Saiki ayo ndeleng sawetara statistik sing mbukak mata:

  • Miturut Survey Nasional babagan Gunakake lan Kesehatan (NSDUH), 86.4 persen wong umur 18 taun utawa luwih nglaporake yen ngombe alkohol sawetara wektu ing umur. Kajaba iku, 70.1 persen nglaporake yen ngonsumsi alkohol ing taun kepungkur lan 7 persen nglaporake yen nggunakake alkohol abot ing wulan kepungkur.
  • Survei Nasional babagan Nggunakake Narkoba lan Kesehatan (NSDUH) uga nglaporake manawa 15.1 yuta wong diwasa umur 18 taun utawa luwih ngalami Alkohol nggunakake Kelainan lan kalebu 9.8 yuta pria lan 5.3 yuta wanita lan jumlah kasebut saya mundhak saben dina kepungkur.
  • Saben taun, kira-kira 88,000 wong tiwas amarga sebab-sebab sing gegandhengan karo alkohol ing Amerika Serikat, sing nggawe alkohol dadi sebab pencegahan pati kaping telu sing bisa dicegah ing Amerika Serikat kanthi posisi kaping pisanan lan nomer loro sing dikuasai rokok lan pola makan sing kurang aktif lan ora aktif fisik. .

Saiki bayangake, penyebab utama kematian kaping telu ing negara kasebut yaiku pancen sah. Kosok baline, klompok obat-obatan sing kabukten kanthi ilmiah kanthi keuntungan kesehatan kabeh bakal diarani ilegal! Nggegirisi! Aneh!

Status Legal Saiki SARM ing Amerika Serikat-Cara Tuku SARM Kanggo Didol ing AS

Undhang-undhang Kontrol SARMs 2018 durung dilalekake lan ana kemungkinan sethithik supaya bisa kliwat kapan wae. Iki tegese SARM isih durung diklasifikasikake minangka obat-obatan ilegal (amarga Undhang-undhang Kontrol SARM sing diusulake durung dadi undang-undang). Iku tegese individu bisa tuku lan nggunakake Modulator Resep Androgen Selektif kanggo tujuan legal, riset, lan obat. Nanging, dheweke kudu ora adol, adol maneh, nyebarke, utawa nyebar maneh obat-obatan kasebut kanggo ngindhari komplikasi legal.

Yen sampeyan duwe rencana kanggo tuku sade SARM kanggo tujuan legal utawa obat, pancen ora ana sing kudu kuwatir. Tuku SARM sah saiki saka toko online sing paling disenengi ing donya kanggo tuku Modulator Resep Androgen Selektif.

Yen sampeyan bingung milih SARM sing endi, langsung tuku saka Toko SARMs UK - papan sing paling apik kanggo tuku SARM sing didol!

Cardarine (GW-501516)

GW-501516 (Cardarine), obat siklus nglereni sing populer, minangka salah sawijining obat sing paling apik kanggo nambah lemak weteng lan visceral sing degil. GW-501516 nggunakake lemak minangka sumber energi lan nyuda lemak ati nganti 20 persen. Iki uga nyuda lemak getih [(VLDL APOB 26 persen, trigliserida 30 persen, lan LDL 23 persen)]. Ora liya kanggo nambah daya tahan kardiovaskular, Cardarine minangka suplemen binaraga sing becik kanggo ngilangi bobot awak.

Salah siji sing paling gedhe kaluwihan Cardardine yaiku kasunyatan sing ora supresif lan non-hormonal. Iki tegese panggunaan obat siklus nglereni iki ora bakal nyebabake ketidakseimbangan hormonal lan formasi estrogen sing gedhe banget sing ndadekake pria lan wanita padha becik. Cardarine paling apik ditumpuk karo Ostarine lan Nutrabol ing siklus 10-14 minggu.

Cardarine nduduhake khasiat sing ora ana tandhingane kanggo nglindhungi pembuluh otak saka karusakan oksidatif lan stres. Kajaba iku, iki uga nuduhake potensial gedhe kanggo ningkatake pangembangan sel saraf lan njaga aliran getih ing otak. Panganggone Cardarine uga ana gandhengane karo perbaikan sing signifikan babagan kinerja latihan, latihan kekuatan, lan sesi kardio. Tuku Cardarine saiki kanthi milih Toko SARMs UK - papan sing paling apik kanggo tuku SARM sing didol !!

Ostarine (MK-2866)

Yen sampeyan nggoleki SARM paling apik kanggo ngilangi lemak awak lan nambah otot ing wektu sing padha, saiki wayahe tuku Ostarine. Modulator reseptor androgen selektif iki mesthi bakal nggawe lengen klambi sampeyan ora bisa nahan trisep lan bisep sing abot. Ostarine, uga dikenal minangka Ostabolic, asline dikembangake kanggo ngobati pembuangan otot lan osteoporosis. Ora suwe saya misuwur minangka obat siklus bulking sanajan uga digunakake minangka obat siklus nglereni.

The panggunaan Ostarine digandhengake karo peningkatan pinunjul ing tingkat massa otot, definisi otot, lan ukuran otot. Iki uga ana gandhengane karo perbaikan tingkat ketahanan lan rasa kesejahteraan. Ora mung iki, Ostarine ngewangi pangguna supaya luwih akeh kalori tinimbang sing dikonsumsi kanggo ngilangi lemak sing cepet.

MK-2866 uga misuwur ing komunitas binaraga lan atletik amarga nambah sintesis protein lan penylametan nitrogen. Iki minangka blok utama bangunan otot. Tuku Ostarine saiki saka Toko SARMs UK - papan sing paling apik kanggo tuku SARM sing didol!

Ligandrol (LGD-4033)

Ligandrol, uga dikenal minangka LGD-4033 lan Anabolicum, minangka salah sawijining SARM siklus bulking paling populer ing antarane atlet & binaraga amatir lan profesional. Modulator reseptor androgen selektif iki efektif banget kanggo ngobati serat preferensi serat otot tipe II.

LGD-4033 mupangate mupangate kanggo nyuda pasien sing berjuang kanthi massa otot lan kekuatan sing ilang umur. Iki efektif banget kanggo wong-wong sing nandhang kualitas urip, musim gugur, lan patah tulang. Sampeyan uga migunani kanggo nyuda utawa ngilangi kelangan fungsi fisik lan massa otot. Iki bisa gampang diwatesi kanthi cacat lan watesan mobilitas sing disebabake dening kahanan kesehatan kayata penyakit paru-paru obstruktif kronis, sawetara jinis kanker, lan penyakit ginjel tahap pungkasan.

Ligandrol, sing ditondoi dening umur setengah sirkulasi sing suwe, ora liya kanggo stimulasi asil pinunjul ing level pembentukan tulang periosteal. Iki uga bisa nambah ukuran fungsi seksual, kekuwatan mlengkung femur, lan kepadatan mineral tulang. Ligandrol uga efektif kanggo ngobati lan nguatake tendon, balung, lan ligamen. Bisa digunakake dening pria lan wanita ing bulking, cutting, lan recomposition Siklus SARM. Tuku Ligandrol saiki!

Testolone (RAD-140)

Testolone, sing uga dikenal kanthi jeneng RAD-140, minangka pilihan sing apik kanggo sapa wae sing kepengin cepet, kuwat, lan luwih gedhe! Yen sampeyan nggoleki obat kanggo nambah kinerja supaya bisa tetep sehat lan libido umume, Testolone minangka pilihan sing paling apik. Malah bakal mbantu sampeyan nalika ngilangi lemak lan bobot awak sekaligus. Cocog kanggo pria sing tingkat testosteron kurang, RAD-140 nambah kemampuan kanggo nangani latihan binaraga sing kuat, sesi kardio, lan latihan kekuatan. Suplemen tambahan testosteron iki efektif banget kanggo ningkatake pangembangan protein lan sel otot ing awak.

Testolone uga dikagumi dening binaraga lan atlit amarga nambah pompa otot lan rasa kebak. Iki minangka sulih banget kanggo produk terapi panggantos testosteron tradisional. Rutin diwetokake kanthi rutin kanggo pasien sing komplikasi kesehatan kayata AIDS lan kanker.Tuku Testolone saiki!

Paling ora, nanging paling penting, mula disaranake sampeyan luwih dhisik ngerti babagan Modulator Resep Androgen Selektif. Iki penting sadurunge tuku SARM sing sah. Iki mung amarga SARM minangka obat sing kuat banget sing kudu ditangani kanthi ati-ati lan rajin. Kajaba iku, sampeyan kudu nganyari status SARM ing negara sampeyan supaya tetep dilindhungi saka komplikasi hukum. Mesthi wae sampeyan kudu tetep ana ing sisih tengen hukum yen sampeyan pengin tuku sade SARM.

 

Babagan Panganggit

Aku dadi penggemar olahraga gym lan fitness sing miwiti nulis blog adhedhasar pengalaman pribadi. Panulis miturut profesi lan konsultan fitness miturut manah, aku bisa mbantu sampeyan ngowahi awak dadi wujud lan ukuran sing luwih apik. Blogku bisa mbantu sampeyan mangsuli kabeh pitakon sing wis dikepengini babagan transformasi awak. Aku bisa menehi saran babagan suplemen paling apik kanggo tampilan intensif, nambah otot, ngilangi lemak lan tumpukan transformasi. Waca babagan produk sing paling disaranake bebarengan karo mupangate lan efek samping. Kanggo pitakon sampeyan bisa nyambung liwat email.

Posting lawas Posting Anyar