FAQ

FAQ - Toko SARM

delivery

Apa cara kurir sing digunakake?

Kita nggunakake Royal Mail kanggo pelanggan Internasional lan kanggo pelanggan Inggris, Royal Mail lan DPD.

Aku ora nampa tautan pelacakan, endi paketku?

Sampeyan kudu nampa nomer pelacakan ing email konfirmasi pengiriman. Gumantung saka cara kurir sing dipilih, sampeyan bakal bisa nggunakake nomer iki ing

Tautan pelacakan DPD - https://www.dpd.co.uk/service/

Link pelacak Royal Mail - https://www.royalmail.com/track-your-item#/

Apa sing kudu aku lakoni yen barangku durung dikirim?

Perkiraan tanggal pangiriman sampeyan ana ing email Konfirmasi Pesenan - wenehi nganti tanggal iki supaya pesenan teka.

Sampeyan bakal bisa nganyari paling anyar kanthi pesen kanthi ngeklik link pelacakan ing email konfirmasi pengiriman. Utawa, sampeyan bisa mlebu menyang 'Akunku' lan klik 'Lacak Pesenan Iki'.

Tautan pelacakan sampeyan bakal bisa nyedhiyakake informasi terkini babagan status pesenan sampeyan.

Yen kira-kira tanggal pangiriman sampeyan wis liwati lan sampeyan durung nampa pesenan, coba hubungi ing sales@sarmsstore.co.uk

Apa aku bisa nglacak pangiriman pesenanku?

Yen pesenan wis dikirim menyang sampeyan nggunakake layanan sing bisa dilacak, sampeyan bisa nututi perjalanane. Sampeyan bakal nampa email konfirmasi pangiriman saka gudang nalika pesenan diwiwiti; cukup klik tautan pelacakan ing email iki kanggo ndeleng pelacakan sing anyar.

Apa aku bisa menehi parsel dialihake menyang alamat liya?

Kanggo keamanan sampeyan, kita ora bisa ngganti alamat pesenan sing dikirim. Aja padha sumelang - yen sampeyan ora ana nalika pangiriman nyoba, kiriman kita bakal menehi kertu menehi saran babagan cara ngatur pangiriman utawa ing endi sampeyan bisa njupuk bungkus sampeyan.

Apa sing kedadeyan yen aku ora mlebu nalika pesenaku teka?

Ana wong sing kudu mlebu nalika bungkus sampeyan bakal dikirim amarga kita butuh teken. Nanging, aja kuwatir yen iki ora bisa ditindakake amarga mitra pangiriman biasane nyoba ngirim luwih saka sepisan.

Utawa, dheweke bakal menehi kertu sing negesake manawa dheweke wis nuli menehi tanggi, ditinggal ing papan sing aman, nalika bakal nyoba ngirim maneh utawa menehi katrangan babagan cara nglumpukake.

Status pesenanku ujar "durung kawujud" kenapa durung dikirim?

Yen status pesenan sampeyan ditampilake minangka 'ora bisa dipenuhi, ”tegese kita sibuk nyiyapake pesenan supaya dikirim.

Sajrone wektu sibuk, status iki bisa ditampilake supaya luwih suwe saka biasane. Kira-kira tanggal pangiriman sampeyan ana ing email konfirmasi pesenan lan kalebu wektu kanggo ngrampungake pesenan.

Sampeyan bakal nampa email liyane nalika ngirim pesen menyang sampeyan, sing bakal kalebu link pelacakan yen pesen sampeyan wis dikirim karo salah sawijining layanan pangiriman sing bisa dilacak.

Kayane bungkus sampeyan katon?

Kita mesthekake manawa kabeh kemasan wicaksana, tanpa stiker sing nyebutake jeneng perusahaan lan kemasan biasa.

 

pesenan

Apa aku bisa ngowahi pesenan sawise dakpasrahake?

Kita saestu cepet nyepetake pesenan sampeyan, tegese ora bakal bisa ngganti pesenan yen wis rampung. Iki kalebu ngganti pilihan pangiriman, alamat pangiriman utawa produk kanthi urutan.

Aku wis pesen kanthi ora sengaja, apa sing kudu tak lakoni?

Amarga kita ora bisa ngganti pesenan yen wis diselehake, lan sampeyan nampa item sing ora dikarepake. Mangga wenehi ngerti babagan sales@sarmsstore.co.uk. Sampeyan bisa ngirim bali menyang kita, lan kita bakal ngasilake utawa ijol-ijolan pesenan sampeyan sawise bali menyang gudang.

Nyelehake cathetan ing bungkusan sampeyan supaya ngerti yen sampeyan salah nate pesen nalika ngirim maneh. Apa njaluk bukti ongkos kirim lan priksa manawa sampeyan tetep aman yen kudu dideleng mengko.

Aku duwe barang sing salah ing pesenan, apa sing kudu tak lakoni?

Kita pengin ngatasi masalah karo item sing salah.

Yen salah sawijining barang sing sampeyan tampa dudu sing sampeyan pesen, wenehi ngerti sales@sarmsstore.co.uk, lan kita bakal langsung ngirimi barang sing bener. Kita bakal njaluk sampeyan bali menehi barang sing salah.

Nyelehake cathetan ing bingkisan kasebut supaya ngerti yen salah nalika sampeyan ngirim maneh. Apa njaluk bukti ongkos kirim lan priksa manawa sampeyan tetep aman yen kudu dideleng mengko.

Aku ilang barang ing pesenan, apa sing kudu tak lakoni?

Yen ana barang sing ilang, hubungi kami ing sales@sarmsstore.co.uk kanthi nomer pesenan lan jeneng item sing ilang. Kita bakal ngrampungake masalah kasebut kanthi cepet.

 

Produk lan Simpenan

Kepiye cara nggoleki item ing situs web?

Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan goleki? Yen mangkono, ketik menyang kothak telusuran ing sisih ndhuwur saben kaca banjur klik ing kaca pembesar.

Apa sampeyan bisa menehi informasi luwih lengkap babagan produk sampeyan?

Kita nyoba menehi info migunani babagan kabeh produk, kalebu:

  • Pictures
  • Sertifikat analisis saka sumber pihak katelu.
  • Deskripsi umum babagan produk
  • Keuntungan produk kasebut
  • Cara nggunakake produk - kalebu dawa siklus, dosis kanggo pria lan wanita, lan setengah umur produk.
  • Apa sing bakal ditumpukake
  • Asil produk
  • Yen sampeyan butuh PCT karo produk iki.

Apa sampeyan bakal entuk produk liyane?

Kita nyoba nganyari sawetara produk anyar kaya asring, tegese kita nggunakake akeh wektu kanggo nyoba nyampurnakake produk anyar, mula mripate tetep lancar!

Apa sampeyan nawakake diskon Grosir kanggo tuku akeh?

Laboratorium Bodybuilt distributor kita nggoleki grosir. Tulung delengen https://bodybuiltlabs.co.uk/a/wsg/proxy/signup kanggo katrangan luwih.

Kepiye aku ngerti manawa produk sampeyan sah?

Ing SarmsStore, kita mung nyedhiyakake produk asli lan sah, ora adol palsu, mula sampeyan bisa yakin item sing sampeyan tampa asli. Kita duwe asil laboratorium pihak katelu sing bisa ditemokake ing situs web, ing kaca produk ing bagean gambar.

Nanging, yen sampeyan ora seneng karo barang sampeyan, ayo bali maneh kanggo mbalek maneh, yen produk durung dibukak.

 

Technical

Apa produk sampeyan sah?

Kabeh produk dites kemurnian lan asil bisa ditemokake ing situs web. Link kene: https://sarmsstore.co.uk/

Apa produk sampeyan bisa digunakake?

Kita minangka penjual SARM paling gedhe ing Eropa, produke minangka kemurnian paling dhuwur sing bisa diduweni. Tinjauan ing situs web, Pilot Trust lan forum kudu menehi kapercayan.

 


Returns lan Refunds

Apa sampeyan mbayar biaya pengiriman yen aku bali?

Ora, kita ora.

Apa sing kudu aku lakoni yen mbalekake ora bener?

Nuwun sewu, yen wis salah nggawe pengembalian dana!

Yen iki, hubungi kita nggunakake ing sales@sarmsstore.co.uk lan kita bakal nyoba lan ngrampungake kanggo sampeyan sanalika bisa.

Napa aku durung nampa mbalekake?

sampeyanr mbalekaken bisa njupuk antarane 5-10 dina apa kanggo proses menyang akun yen wis rampung. Mangga ngenteni wektu sing wis diparengake sadurunge bisa kontak karo kita.

Aku pelanggan ing Inggris, apa sampeyan wis nampa barang sing dakbalekake?

Biasane bisa nganti 7 dina kerja (ora kalebu akhir minggu lan preinan bank) wiwit dina sawise tanggal bali, supaya bingkisan dikirim maneh menyang gudang lan diproses.

Kita bakal ngirim email yen sampeyan wis nampa bali, menehi informasi babagan langkah sabanjure.

Apa kebijakan sampeyan?

Muga-muga sampeyan seneng tuku saka SarmsStore. Nanging, yen sampeyan ora seneng karo tuku, utawa ora memenuhi syarat, sampeyan bisa bali maneh.

Barang kudu dikembalikan kanthi kondisine asline lan ora dibukak, sajrone 30 dina tanggal sampeyan nampa. Kita bisa nawakake pengembalian dana lengkap kanggo rega sing sampeyan bayar.

Yen sampeyan ngasilake produk amarga ora bener, kita mung bakal mbayar biaya ongkos kirim yen item salah amarga ana kesalahan lan dudu yen produk sampeyan dhewe salah pesen.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan bali, waca kaca iki: https://sarmsstore.co.uk/pages/refund-policy

 

Pembayaran

Apa aku bisa mbayar nganggo PayPal?

Saiki kita ora nampa Paypal liwat situs web.

Apa jinis pembayaran sing sampeyan tampa?

Kita nampa kabeh kertu kredit lan debit utama, uga bitcoin.

Apa aku bisa mbayar nalika entuk produk?

Pembayaran bakal dijupuk saka akun sampeyan nalika sampeyan pesen.

Napa kode diskon ora bisa digunakake?

Priksa manawa sampeyan wis nginstal kode diskon kanthi bener ing bagean diskon, sampeyan kudu ndeleng diskon sing ditambahake menyang pesenan nalika wis ditrapake kanthi bener.

Pira aku kudu mbayar kanggo ngirim?

Kita nawakake pengiriman gratis ing saindenging jagad. Kita nawakake layanan mbayar sing, gumantung karo tunjangan lan watesan bea negara sampeyan, njamin bungkusan sampeyan bakal dikirim luwih cepet.