SARM 101: Pandhuan SARM Ultimate Sampeyan

Sarms 101

Azarya LEGAL

Kanthi nggunakake situs web lan supaya produk sampeyan setuju karo syarat ing ngisor iki

Sampeyan kudu luwih saka 18 taun

Ora ana kahanan apa apa produk kita kudu digunakake ing uji coba manungsa ing Inggris tanpa Home Office utawa ijin MHRA. Dheweke dudu Produk Obat Investigasi.

Produk SARMS kita didol mung kanggo riset.

Kabeh produk sing diiklanake, didol utawa sing kasebut ing situs web iki yaiku KIMIA MAKMAL PANALITEN

 

Kita wis nglumpukake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan SARMS. Ing pandhuan SARM iki, sampeyan bakal ngerti apa sing diarani SARM, legalitas lan keamanan SARM, yen SARM duwe efek samping. Kita uga nutupi SARM paling apik kanggo pamula, SARM paling apik kanggo nglereni, ngendi tuku SARM, lan liya-liyane.

Maca terus kanggo pandhuan SARM lengkap.

Apa sing diarani SARM?

Modulator Resep Androgen Selektif, utawa SARM, minangka jinis senyawa terapeutik. SARM kacarita duwe jinis efek sing padha obatan androgenik (kayata steroid). Nanging, dheweke mesthine luwih milih ing tumindak kasebut. 'Selektif' kasebut sabenere dadi dianggep migunani, aman digunakake lan saya misuwur.

SARM asline dikembangake kanggo mbantu ngobati kahanan kaya obesitas, balung, lan pembuangan otot sing disebabake amarga tuwa lan penyakit (kayata kanker). Nanging, luwih anyar, SARM dianut atlit lan komunitas binaraga. Dheweke dianggep luwih aman kanggo digunakake tinimbang steroid lan wis dilaporake ngasilake efek samping sing sithik.

Apa sing diarani SARM? - Toko SARMs UK

Apa Bedane SARM lan Peptida?

Kanggo ngerteni bedane antara SARM lan peptida, luwih becik sampeyan ngerti apa sing diarani peptida.

Apa peptida?

Peptida minangka jinis suplemen binaraga khusus sing ngemot kurang saka 50 asam amino. Peptida uga ngasilake efek samping sing luwih sithik tinimbang steroid (padha karo SARM) lan ora duwe efek anabolik langsung. Iki digunakake kanggo nambah sekresi hormon pertumbuhan.

Podho antarane SARM lan peptida

  • SARM lan peptida kalorone uga duwe efek samping sing luwih sithik tinimbang steroid
  • Loro-lorone sah dituku ing kahanan tartamtu
  • Loro-lorone kalebu jinis agen pembentuk otot
  • Saben duwe efek anabolik ora langsung ing otot lan balung

Bedane antarane SARM lan peptida

  • SARM sintetis, dene peptida bisa uga alami utawa sintetis
  • SARM minangka jinis reseptor ligan androgen nalika rantai polipeptida kanthi asam amino kurang saka 50
  • SARM ikatan karo reseptor androgen ing otot lan balung kanggo nambah tuwuhe nalika Peptida nambah pelepasan hormon pertumbuhan
  • SARM ngasilake efek selektif ing bangunan balung lan otot nalika pilihane peptida cukup sithik

Apa SARM Aman?

Penting nalika ngelingi panggunaan SARMs supaya kudu ati-ati. Industri SARM saiki ora diatur, mula ana akeh produk bermutu (lan uga palsu) ing pasar.

Kasedhiya macem-macem jinis SARM, lan sawetara uga luwih aman tinimbang liyane. Sak iki, studi ilmiah lan akun pribadi wis dianggep luwih aman tinimbang steroid anabolik.

Priksa manawa sampeyan tuku SARM saka penjual sing sah sing duwe verifikasi pihak katelu, dadi sampeyan ngerti yen sampeyan tuku SARM nyata. Koleksi kami berkualitas tinggi lan diproduksi ing Inggris kanthi bahan-bahan kelas farmasi. Sampeyan bisa njelajah koleksi kita ing kene.

Apa SARM Legal?

Ing Inggris, adol SARM sah. Nanging, cara adol SARM dibatesi gumantung karo tujuane pabrike, adol, lan sing tuku.

Kepiye Cara Kerja SARM?

SARM kerjane meh padha karo steroid anabolik, mula dianggep alternatif kanggo steroid, kanthi sipat androgenik sing mudhun.

SARM stimulasi khusus reseptor androgen ing sel otot lan balung — nyepetake tuwuhing pengaruh sing minimal ing sel liyane ing awak (ora kaya steroid). Dheweke "milih" mung jaringan otot lan balung tartamtu, supaya bagean liyane kayata ati, prostat, lan otak ora kena.

Apa Efektivitas SARM? Apa Dheweke Bisa?

SARM umume entheng, nanging efektif banget. Asil pas sing diprodhuksi gumantung karo jinis SARM sing dijupuk. Contone, Ostarine dianggep minangka salah sawijining SARM paling apik sing diwiwiti.

Efektivitas SARM uga gumantung karo target fitness. Yen tujuane ngobong lemak lan nggawe otot, SARM kaya Ostarine efektif kanggo mbantu pangguna entuk 4 nganti 10 kilogram udakara 12 minggu.

Apa SARM Efek Samping?

Efek samping SARM sing dilaporake ora ana gunane. Umume SARM, kalebu Ostarine, ora metilasi dadi ora kena pengaruh ing ati.

Sawetara efek samping sing dilaporake yaiku lemes lan lemes, sanajan diarani miturut dosis sing disaranake, kemungkinan ngalami efek samping kasebut sithik banget.

Kasunyatane amarga SARM cukup anyar, riset durung bisa nuduhake efek jangka panjang nggunakake SARM, sanajan wiwitane digawe kanggo menehi alternatif sing luwih lembut kanggo steroid anabolik.

Apa pangguna ora ngalami efek samping uga gumantung saka kekuwatan SARM, umpamane, SARM sing kuwat bisa uga duwe risiko efek samping sing luwih dhuwur. Sawetara efek samping sing bisa dibalekake kalebu:

  • Pangurangan jumlah sperma lan level testosteron
  • Kukul
  • Kulit lan rambut berminyak
  • Swasana swara
  • Ganti tingkat kolesterol
  • Owahi libido
  • Kista
  • Kecanduan psikologis

Sawetara laporan efek samping SARM sing ora bisa diatasi sing dijupuk ing dosis sing luwih dhuwur kalebu:

  • Kandhane rambut
  • Masalah ati
  • Disfungsi jantung
  • Risiko kanker tambah (kanthi pilih SARM)

Apa SARM Pathi?

SARM sing cocog utawa ora gumantung karo kasus pangguna tartamtu. Sawetara SARM luwih becik kanggo nglereni lemak, lan liyane nambah akeh. Kanggo sawetara wong, SARM migunani banget kanggo nyegah mbuwang otot lan ningkatake kesehatan balung sakabèhé. Kabeh gumantung saka apa tujuan pungkasan nggunakake SARM.

SARMs Apa sing kudu dakkanggo?

Jinis SARM sing sampeyan njupuk uga tumpukan sing sampeyan njupuk (yen ana) umume gumantung saka carane awak individu nanggepi SARM lan target fitness. Iki minangka jinis SARM paling apik kanggo macem-macem tujuan ing ngisor iki:

SARM paling apik kanggo Wiwitan

Ing ngisor iki minangka SARM sing disenengi kanggo pamula lan uga wanita sing golek dosis sing luwih murah:

  • Ostarine
  • Andarine
  • Testolone
  • Ligandrol


Sampeyan bisa nemokake kombinasi 'pamula' iki SARM ing tumpukan ing kene.

SARM paling apik kanggo nglereni

Akeh pangguna SARM percaya manawa nguntungake banget kanggo nglereni amarga mbantu awak njaga otot tanpa lemak kanthi nambah penylametan banyu. Iki minangka SARM sing paling apik kanggo dipotong:

SARM paling apik kanggo Bulking

Mangkene sawetara SARM paling apik kanggo nambah otot lan otot:

Tumpukan SARM paling apik

Ana sawetara jinis tumpukan SARM sing bisa dipilih. Ing ngisor iki sawetara sing paling apik:

Diet sampeyan ing SARM

Asil sing sampeyan alami kanthi tumpukan SARM bakal luwih gedhe yen ditambah karo panganan sing pas. Mung njupuk SARM ora bakal nyedhiyakake fisik sing sampeyan goleki yen ora mangan panganan sing pas utawa olahraga.

Kunci kanggo SARM yaiku nambah protein ing panganan. SARM nyedhiyakake awak sampeyan ing kahanan anabolik, mula awak sampeyan bakal bisa nambah sintesis protein. Rekomendasi khas yaiku dobel asupan bubuk protein reguler.

SARM cenderung duwe efek anti-estrogen. Kanggo nglawan iki, kudu nambah sayuran menyang panganan, utamane sing nglawan efek anti-estrogen kaya jamur. Uga ana bahan lan jinis panganan sing kudu sampeyan hindari kabeh, kayata:

  • Sugar
  • Daging sing diobati kanthi akeh nitrat
  • Panganan goreng / adonan
  • Panganan sing diolah nganggo bahan-bahan buatan lan minyak hidrogenasi
  • Aku
  • alkohol

SARM kanggo wanita

Wanita seneng njupuk SARM amarga alasan sing padha karo pria: kanggo nambah kekuwatan lan stamina, ngobong lemak, lan nambah otot sing luwih ramping. SARM uga bakal menehi wanita nambah energi kanthi sakabehe.

Wanita bisa nggunakake SARM, nanging penting kanggo ngerti manawa wanita cenderung luwih kena pengaruh efek samping tinimbang pria. Kukul, tuwuh rambut luwih akeh, ganti libido, swasana ati, lan swara luwih jero bisa uga dialami wanita, mula penting milih SARM kanthi tliti kanggo ngawasi efek samping sing dialami. Sampeyan uga prelu supaya wanita tetep tetep terapi sawise siklus sawise ngliwati siklus SARM.

Wanita sing njupuk SARM bisa uga bisa ndeleng asil kanthi luwih cepet. Dandan bisa diwiwiti mung 1-2 minggu. Ing ngisor iki kalebu jinis SARM sing disaranake kanggo wanita:

  • Cardarine (GW-501516)
  • Ligandrol (LGD-4033)
  • Ostarine (MK-2866)
  • Andarine (S4)

Dosis SARM kanggo wanita

Wanita kudu njupuk dosis sing luwih murah tinimbang kanca lanang. Dosis sing pas bakal gumantung saka sing dijupuk SARM. Contone, karo Ostarine, pria kudu miwiti karo 20 mg saben dina lan bisa uga nganti 30 mg. Nanging, kanggo wanita, dosis mung kudu udakara 10 mg saben dina liyane lan mundhak saka kana gumantung karo asile.

Elinga, yen nerangake babagan SARM, efek lan dosis beda kanggo saben individu, lan dudu mung wanita. Penting, miwiti kanthi dosis cilik, nonton asil, lan nyetel saka kono.

Napa SARM

SARM minangka pilihan sing apik kanggo wanita sing pengin nambah kekuwatan lan otot amarga cenderung ngrasakake efek luwih cepet. Prohormone lan steroid alternatif bisa dadi atos ing awak lan nyebabake efek samping sing luwih dhuwur kanggo wanita. SARM menehi wanita pilihan kanggo nada otot tanpa kakehan. Dheweke nggawe cukup prabédan kanggo pengaruhe ing awak lan uga entheng. Ditambah maneh, wanita ora prelu ngatasi efek samping negatif saka steroid anabolik.

Terapi Pasca-Siklus sawise njupuk SARM

Terapi post-cycle (PCT) minangka wektu sing cendhak sawise ngrampungake siklus SARM ing endi pangguna kudu nambah level hormon menyang level normal liwat kombinasi obat, diet, lan senyawa liyane. Pikirake terapi post-cycle minangka cara kanggo urip maneh awak.

Ora ana kursus terapi post-cycle siji-ukuran. Gumantung saka individu, jinis SARM sing dijupuk, lan dawa wektu siklus SARM, kursus PCT bisa uga ditrapake kanggo macem-macem prekara. Kabeh gumantung karo penyakit.

Pangguna kudu ngrencanakake PCT sadurunge, biasane ing pungkasan siklus SARM kanggo njamin sekresi hormon normal stabil.

Penting, kanggo elinga, amarga SARM ora duwe efek samping lan ana pengaruh sing cukup suwe yen terapi post-cycle ora penting banget kaya biasane karo steroid anabolik tradisional.

Sawetara SARM sing kurang kuwat sing ditindakake kanthi interval sing luwih cekak, kayata Andarine, bisa uga ora mbutuhake terapi post-cycle, dene jinis SARM sing luwih kuat sing ditindakake sajrone pirang-pirang wulan meh mesthi mbutuhake terapi post-cycle.

Nganggo Tuku SARM? Ing SARMs Store UK mesthi wae

Kaya apa wae sing ana ing pasar, penting kanggo nemtokake antarane SARM sing berkualitas tinggi lan SARM berkualitas rendah sing asale saka sumber sing curiga. Utamane, yen SARM sing ditawakake luwih murah tinimbang produk liyane sing ana ing pasar, mula bisa uga ora bisa dijamin karo standar produksi lan manufaktur paling dhuwur. Mangkene sawetara jinis masalah karo SARM sing ora diproduksi kanthi kualitas lan pihak katelu diverifikasi:

  • Nambahake racun lan bahan kimia sing mbebayani menyang SARM
  • Ngencerake SARM kanthi zat sing ora sehat
  • Kesalahan label kanggo entuk bathi sing luwih gedhe
  • Nglereni nalika produksi kanggo ngirit biaya

Penting, priksa manawa produk SARM wis diverifikasi dening pihak katelu kanggo ngerti manawa produk sing berkualitas.

Ing SARMs Store UK, kita adol SARM lan suplemen berkualitas tinggi sing aman, legal, lan ngasilake asil. SARM kita diproduksi ing Inggris kanthi standar kualitas paling dhuwur lan nggunakake bahan bahan farmasi. Iki tegese pangguna bisa nggunakake SARM kanthi aman kanggo tuwuh otot tanpa lemak lan ngilangi lemak.